Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Joc Magia Recunostintei, ziua 15- o relatie mai buna cu partenerul de viata

Leave a comment

 

o relatie mai buna

 

Neata!

Incepeti ziua cu mentionarea in scris a celor 10 binecuvantari pentru care sunteti recunoscatori (pot fi diferite sau aceleasi in fiecare zi), iar seara la culcare, luati piatra magica in mana si alegeti cel mai bun lucru al zilei pentru care sunteti recunoscatori. Incepeti si terminati ziua de azi, in spirit de recunostinta.

TEMA DE AZI

Tema de azi este cu adevarat pe placul meu, si chiar si inainte sa descopar cartea Rhondei, eu practicam aceasta tehnica, fara sa stiu de foloasele ei. Concret, ce faceam era ca de fiecare data cand ma ciondaneam cu sotul meu( cel mai des pe motive de-a dreptul stupide, gen curatenie :D, sau incapatanarea lui specifica zodiei, sau atitudinea mea prea visatoare), imi luam cateva clipe de ragaz cu mine in minte si ma gandeam la lucrurile care il fac minunat. Uneori, cand situatia era de-a dreptul grava 😀 , mai spuneam si o rugaciune (preferata mea e “Inger, ingerasul meu”)  si cumva, de fiecare data,  gandindu-ma la lucrurile pentru care ii sunt recunoscatoare, ieseam din starea aceea grava de nervi si energie negativa.

Ei, daca aveti o relatie mai dificila, daca cineva v-a ranit sau dezamagit, daca cineva va invinovateste, daca aveti resentimente fata de partener, sau pur si simplu daca aveti anumite certuri care va irita, puteti iesi din aceasta situatie fiind recunoscatori persoanei respective. Stiu ca pare un pic ciudat dar functioneaza. Invinovatirea si mania nu duc la salvarea relatiei ci la destramarea ei insa recunostinta si comunicarea sincera pot salva o relatie!

Sentimentele negative fata de cineva, “va ard” propria viata, asadar lectia de azi consta in a cauta un carbune aprins care va macina viata si a-l transforma in aur curat prin puterea recunostintei. Deci, daca doriti sa va imbunatatiti relatia de cuplu, lucrati pentru aceasta iar daca nu aveti partener sau nu doriti sa imbunatatiti relatia actuala, puteti lucra pentru o relatie mai veche pe care doriti sa o inchideti in pace, sau pentru o relatie cu sora, fratele, mama, tata, seful, un prieten, etc.. Dupa ce veti face aceasta tehnica, veti vedea ca va veti simti mult mai bine in legatura cu persoana respectiva. Nu conteaza cine a gresit, nu conteaza cine pe cine a facut sa sufere, lucram pentru aducerea armoniei prin magia recunostintei.

Oricat de greu vi s-ar parea, tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti o lista cu 10 lucruri pentru care va simtiti recunoscatori persoanei in cauza. Adresati-va pe nume persoanei respective si exprimati-va recunostinta fata de ea. De exemplu : “Misha, iti sunt recunoscatoare ca m-ai invatat ce inseamna curatenia la rang de bloc operator sau hotel de 5 *****. 😀 😀 😀

Bineinteles, dupa ce ne “spalam” cu puterea recunostintei, de aceste energii negative, mai trebuie sa si discutam sincer cu partenerul nostru, sa ne deschidem inima si sa ajungem la un comun- acord.

Cam atat pentru azi, ne revedem maine dimi, dar intre timp, imprastiati magia recunostintei si asupra cunoscutilor vostri, astfel incat sa fim cati mai multi cei care vom intra in joc si puterea cat mai mare. Cei care se alatura mai tarziu jocului nostru trebuie sa inceapa cu prima tehnica, din prima zi.

Sa va iubiti azi! ❤ ❤ ❤

 

 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.