Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Joc Magia Recunostintei, ziua 13- Dorintele vi se pot implini

1 Comment

Buna dimineata,

Weekend-ul a inceput, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa  incepeti ziua cu mentionarea in scris a celor 10 binecuvantari pentru care sunteti recunoscatori (pot fi diferite sau aceleasi in fiecare zi), iar seara la culcare, sa luati piatra magica in mana si alegeti cel mai bun lucru al zilei pentru care sunteti recunoscatori. Ca in fiecare zi, incepeti si terminati ziua de azi, in spirit de recunostinta.

TEMA NOUA DE AZI

Astazi avem o tema noua, prin care ne putem folosi de puterea recunostintei sa ne implinim visele si dorintele noastre.

Este foarte simplu ce trebuie sa facem: sa multumim inainte de implinirea dorintelor noastre. Rugaciuni si ritualuri  din foarte multe culturi, ofera multumiri inainte de primirea lucrurilor dorite.

Stiati ca daca un om este conectat la un computer tomograf si i se arata un obiect, anumite zone din creierul lui se activeaza.Daca i se spune sa-si imagineze acel obiect( dupa ce l-a vazut), aceleasi zone din creier se activeaza…. deci intrebarea este, ceea ce vedem noi este ceea ce vad ochii nostri sau ceea ce “vede” creierul nostru? Si ce este realitatea, ceea ce se vede prin ochii nostri sau ce se imagineaza/aminteste/percepe prin creierul nostru?Noi ne cream propria realitate…. de aceea realitatile fiecaruia dintre noi sunt diferite.

Cu dorintele la fel.

Asta inseamna ca pentru a ne atrage ceea ce ne dorim, trebuie sa ne formam in mintea noastra o imagine a lucrului dorit. Bineinteles asta nu inseamna sa stam cu mana in san si sa asteptam sa ne pice din cer, ci sa depunem eforturi pentru ca lucrurile sa se intample in viata noastra asa cum ne dorim.

Iata ce trebuie sa faceti:

Scrieti in jurnal 10 dorinte principale, iar inaintea fiecarei dorinte “multumesc” ca si cum acestea ar fi indeplinite ( de ex:” Multumesc ca am gasit un job care sa ma  ajute sa ma valorific cu adevarat”).

Pentru fiecare dorinta in parte, raspundeti  in minte la urmatoarele intrebari, ca si cum dorinta v-ar fi fost deja implinita:

  • ce emotii ai simtit atunci cand dorinta ti-a fost implinita?
  • care a fost prima persoana careia i-ai zis ca dorinta ta a fost implinita?
  • care a fost primul lucru pe care l-ai facut atunci cand dorinta ti-a fost implinita? Detaliaza reactia.

Stiu ca pare copilaresc, dar daca doriti, puteti crea un PANOU MAGIC al dorintelor, lipind pe el imagini asociate cu dorintele voastre, cu ilustratii din reviste, carti, etc. Puneti tabloul la vedere si scrieti pe el mare MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!

Cam atat pentru azi, ne revedem maine dimi, dar intre timp, imprastiati magia recunostintei si asupra cunoscutilor vostri, astfel incat sa fim cati mai multi cei care vom intra in joc si puterea cat mai mare. Cei care se alatura mai tarziu jocului nostru trebuie sa inceapa cu prima tehnica, din prima zi.

Sa vi se indeplineasca dorintele!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Joc Magia Recunostintei, ziua 13- Dorintele vi se pot implini

  1. Pingback: Joc Magia Recunostintei, ziua 22-Dorintele, chiar vi se pot implini! | suntuncopac

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.