Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Joc Magia Recunostintei, ziua 11: O noua dimineata in viata

Leave a comment

 

dimineata

 

Buna dimineata!

Azi,  imediat ce v-ati trezit, uitati-va pe fereastra si spuneti cuvantul magic  “multumesc” inainte de a face orice altceva.

Sunteti in viata, sunteti sanatosi, este o noua zi care vi se ofera cadou sa faceti milioane de lucruri! Este o noua zi sa fiti bucurosi, sa iubiti, sa ganditi, sa primiti sanse si noi inceputuri!

Incercati sa multumiti pentru toata rutina de dimineata: pentru ca ati avut un somn lin, pentru asternuturile confortabile, pentru partenerul de somn, pentru baia calda, pentru periuta de dinti electrica, pentru aparatele din bucatarie pe care le folositi,pentru ca va sta bine parul, pentru cafeaua aromata, pentru hainele pe care le imbracati, pentru pantofii care va insotesc toata ziua, pentru telefonul dat de dimineata mamei, pentru fiecare pas pe care il faceti etc. De cand deschideti  ochii , pana cand sunteti gata de plecare, continuati sa repetati la infinit cuvantul “multumesc” pentru tot ceea ce faceti  si pentru toate obiectele pe care le atingeti.

Astfel, o putere magica va va insoti toata ziua si va va calauzi cu bucurie tot ce veti face azi. Si poate, nu va veti mai enerva in trafic, nu veti mai sta la cozi la cafea, nu va veti mai certa cu seful …… si tot asa.

Bineinteles, ca in fiecare dimineata, nu uitati si de mentionarea in scris a celor 10 binecuvantari pentru care sunteti recunoscatori (pot fi diferite sau aceleasi in fiecare zi), iar seara la culcare, luati piatra magica in mana si alegeti cel mai bun lucru al zilei pentru care sunteti recunoscatori. Incepeti si terminati ziua de azi, in spirit de recunostinta.

Cei care se alatura mai tarziu jocului nostru trebuie sa inceapa cu prima tehnica, din prima zi.

Sa aveti o dimineata magica!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.