Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Joc Magia Recunostintei, ziua 9: Plata facturilor cu recunostinta

Leave a comment

hrana

 

Neata’ copaci,

 

tehnica de azi este o continuare a tehnicii de saptamana trecuta, cu banii magici. Cu siguranta am intampinat cu totii situatii financiare mai putin stabile in viata noastra, asadar poate ar trebui sa invatam cum sa la raspundem.

Azi ne propunem sa inlocuim unul din principalele motive pentru care ne plangem pentru situatia financiara cu un act de recunostinta, incercand astfel sa schimbam circumstantele financiare. Astfel, inlocuim o lamentare- care ne face mai sarac, cu un act de recunostinta-care ne imbogateste.

Orice gand de lamentare referitor la cheltuielile noastre in viata de zi cu zi, atrage mai multa saracie.

Haideti sa inversam procesul si sa platim cu recunostinta la serviciile si produsele care ne-au fost facturate. Stiu ca pare un pic ironic, dar ganditi-va atunci cand cumparam ceva si  la beneficiile pe care le avem in urma consumarii produsului respectiv , nu numai la gaura din buzunar. De exemplu, cand trebuie sa platiti o chirie sau o rata pentru casa la banca, gandititi-va la casa minunata in care locuiti, la caldura asternuturilor sau la simplul fapt ca aveti un acoperis deasupra capului.

Deci, ce trebuie sa faceti astazi este sa cautati niste bonuri/ facturi mai vechi, sa va ganditi la foloasele pe care le -ati avut in urma produselor consumate, si sa scrieti pe ele: “multumesc, platite” (macar in minte). De asemenea faceti asta cu fiecare produs cumparat azi, scrieti pe bon/factura “multumesc platit/a” (macar in minte). Puteti face acest lucru si cu facturile neplatite, chiar daca nu aveti azi banii necesari sa le platiti, pentru a atrage plata lor cat mai repede.

Recunostinta este ca un magnet care atrage bani, asadar, reflectati la acest lucru si de acum in colo cand cumparati/platiti orice, si ori de cate ori realizati ca va mai plangeti de o situatie financiara/factura scrieti pe ea (macar in minte), “multumesc, platita”.

Cam atat pentru azi.

Sa fie cu recunostinta! ❤

Pay_Rent_20140208_PayRent

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.