Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Joc Magia Recunostintei, ziua 7: Hrana Magica

Leave a comment

hrana

Buna dimineata,

repetati azi dimineata, lista celor 10 motive de recunostinta si tehnica pietrei magice la culcare.

TEMA DE AZI

Exercitiul de azi are ca tema, hrana magica. Inca din Egiptul antic oamenii multumeau pentru hrana inainte de masa, dar se pare ca intre timp am mai uitat sa facem acest lucru sacru, pierduti undeva in haosul zilelor noastre.

Mancarea este un dar al naturii. Trebuie sa iubim mancarea!

Ceea ce punem pe masa este esential pentru existenta noastra, avem toate motivele sa fim recunoscatori pentru fiecare masa.

Pentru a va  amplifica aceasta stare de recunostinta, ganditi-va la toti oamenii care au contribuit ca voi sa aveti ce manca: cultivatorii, crescatorii de animale, gradinarii, cei care au ambalat si transportat produsele, cei care le-au preparat, etc.. De asemenea ganditi-va si la cei care nu au ce pune pe masa copiilor lor, si pentru care lipsa hranei este o problema existentiala.

Oamenii din trecut credeau ca binecuvantarea hranei si apei inainte de a o manca/bea le faceau mai pure. Deci, inainte de a consuma ceva azi, fie ca e vorba de o gustare sau o masa principala, spuneti in gand : “Multumesc”! Apoi, savurati bautura si mancarea cu o  mai mare prezenta si recunostinta!

Recomand acest acest exercitiu  pe termen lung, mai ales celor care nu isi iubesc corpul si se lupta cu diete si depresii privind infatisarea lor. Trebuie sa iubim si sa respectam mancarea pentru ca al nostru corp sa ne raspunda frumos inapoi.

Aceasta tehnica aparent banala, poate produce miracole in viata voastra, asadar nu va fie teama sa va imaginati ca sunteti niste magicieni cu puteri supranaturale care imprastie praf magic asupra hranei de zi cu zi.

Sa aveti pofta buna azi! 🙂

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.