Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Joc Magia Recunostintei, ziua 5: Banii magici

1 Comment

banii

Neata’  sau buna ziua dragi copaci!?

Imi cer iertare ca postez asa tarziu exercitiul zilei, se pare ca am fost mult prea recunoscatoare somnului lin alaturi de fetita mea, si  mi-a raspuns multiplicat azi:).
Incepeti ziua cu mentionarea in scris a celor 10 binecuvantari, cititi-le cu voce tare si nu uitati ca dupa fiecare motiv de recunostinta sa spuneti “multumesc”. Seara la culcare, luati piatra in mana si alegeti cel mai bun lucru dintre cele care vi se vor intampla azi, pentru care sunteti fericit si recunoscator.

x
TEMA DE AZI: BANII MAGICI

s
Tema noastra de azi se invarte in jurul banilor. Mult timp am considerat ca mai multi bani in viata mea ar aduce numai nenorociri, insa intre timp mi-am schimbat un pic aceasta opinie. Cu urmatorul aforism incepe Rhomda acest capitol al banilor„Recunostinta inseamna bogatie, lamentarea inseamna saracie.”
Indiferent de cum arata situatia noastra financiara curenta, faptul ca ne plangem de ea, reprezinta un gest de nerecunostinta pentru banii pe care ii avem.
De aceea, exprimati-va recunostinta pentru banii pe care ii aveti azi, pentru a atrage mai multa abundenta in viata voastra.
Stiu ca este greu sa va simtiti recunoscatori pentru bani atunci cand aveti foarte putini, dar totusi , daca sapati mai adanc, veti realiza ca sunt foarte multe ocazii pentru care ati putea multumi Universului. De exemplu, pentru ca aveti un acoperis deasupra capului, aveti o hrana pe masa, ati fost intr-o vacanta in copilarie, ati avut rechizite la scoala, manuale, carti pe care le-ati citit ati primit un cadou frumos de Craciun, aveti o haina decenta cu care sa va imbracati, ati fost la un film, la un medic cand ati avut nevoie, v-ati uitat la televizor, ati dat un telefon cuiva drag. Si lista continua….
Poate nu ati realizat pana acum, dar toate aceste lucruri au costat bani, iar voi ati beneficiat de ele.
Asa si acum, luati o bancnota de 1 ron sau 10 ron, sau cat considerati si lipiti un post it pe care sa scrieti:

sd
MULTUMESC PENTRU TOTI BANII PE CARE I-AM PRIMIT DE-A LUNGUL VIETII MELE

sd

Purtati astazi cu voi aceasta bancnota in portofel. Scoteti-o cat mai des azi si cititi cuvintele magice in gand sau cu voce tare, dar incearcati sa simti sincer cat de recunoscatori sunteti pentru banii primiti de-a lungul vietii voastre.
Veti vedea ca gandurile voastre pozitive vor atrage in timp poate un job mai bun, un proiect, o oportunitate, dar bineinteles si voi depunand eforturi in acest sens( nu prea cred in speranta castigului la loterie, ci in munca cinstita care aduce roade)
Chiar daca vom lucra cu banii doar azi, incercati sa puneti bancnota la vedere sau sa o purtati cu voi in portofel in zilele urmatoare si sa o scoateti ori de cate ori ve veti aminti cat de recunoscator sunteti pentru banii pe care ii aveti in momentul prezent. Luati bancnota in mana ori de cate ori va veti afla in situatia de a va lamenta de bani, de preturile prea mari, de neajunsuri.
Daca de niciunde veti primi mai multi bani sau oportunitati noi se vor arata in aceasta perioada, luati-va promisiunea de a multumi si de a fi recunoscatori pentru ei.

f
Cam atat pentru azi, ne revedem maine la 9.

g
O zi cu abundenta va doresc azi!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Joc Magia Recunostintei, ziua 5: Banii magici

  1. Eu am scris direct pe bancnota 🙂 Multumesc, ma simt minunat facand aceste exercitii de recunostinta alaturi de tine, draga copacel ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.