Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Nu imi e frica de bastonul cu buline si de parul carunt.Vreau sa traiesc frumos. Azi de ziua mea, si in fiecare zi.

3 Comments

ziua mea

Draga copac,

Nu ma intereseaza ca primele riduri au inceput sa apara. Am castigat aceste riduri cu experientele din spatele lor, sunt ale mele si sunt ok cu asta. Nu imi e frica de parul gri si de bastonul cu buline, pe care mi l-am facut cadou la nunta.
Este ziua mea.
Am implinit 33 de ani, si este poate primul an in care timpul nu conteaza. Nu am niciun regret si am inteles ca toate dezamagirile, suferintele si esecurile m-au adus exact in punctul in care trebuie sa fiu.
Nimic deosebit la ziua asta, abia ca am observat ca o sa vina. Stiti intrebarea: “Ce faci de ziua ta?”. Poate este primul an cand nu astept cadouri si invitati, cand nu fac mai nimic si totusi simt ca fac totul, pentru ca simt ca am totul. Aceasta zi este la fel de importanta ca restul zilelor mele….
Este o zi in care sunt intreaga. Sunt vie.
Viata se traieste pe zile. Fiecare zi este un cadou. Viata mea este momentul intre nasterea si moartea mea. Momentul prezent este tot ce defineste ceea ce sunt. Am inteles ca nu trebuie sa-mi fie frica de momentul cand viata se termina ci de moartea in fiecare zi in care nu constientizez ca traiesc. Toata lumea moare, dar nu toata lumea traieste cu adevarat. Mi-am dat seama ca mor in fiecare zi daca nu traiesc in fiecare zi, si daca nu fac din fiecare zi, ziua mea. Daca nu-mi privesc in ochi copila, daca nu strang mana sotului meu, daca nu citesc, daca nu ascult muzica, daca nu ma uit la cer, daca nu calatoresc,daca pierd timpul la televizor, daca nu iubesc ceea ce fac, daca nu arat celorlalti ca ii iubesc, daca nu visez, daca nu cunosc oameni noi, daca nu creez ceva nou in fiecare zi, daca nu iubesc animalele si natura, daca nu sunt recunoscatoare pentru ceea ce am in fiecare secunda. Daca stau cu ochii inchisi.

Azi vad, ating, miros, dansez si cant. Astazi, traiesc onest si pun capul linistita pe perna. Astazi, sunt eu, autentica. Astazi, stiu ca fac si am facut tot ce mi-a stat in putinta. Astazi iubesc.Astazi am o intelegere oarecum deplina a calatoriei mele. Sunt treaza. Ma bucur de lucrurile mici. Astazi,  fac ceea ce iubesc si la fel sper sa fac si maine, si in ultima zi din calatoria mea.
Daca totul se termina maine, pot spune cu mana pe inima ca nu am de ce sa imi para rau. Ma simt norocoasa ca traiesc in papucii mei.
Viata se traieste pe zile, deci fa din fiecare zi, ziua ta!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

3 thoughts on “Nu imi e frica de bastonul cu buline si de parul carunt.Vreau sa traiesc frumos. Azi de ziua mea, si in fiecare zi.

  1. Lovely! Si eu simt la fel! ❤

  2. La multi ani si multa fericireee!

  3. La multi ani, Copac balai! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.