Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Soapte pentru fetita mea: Tu vei fi intotdeauna fericita, impacata si iubita, ma auzi?

Leave a comment

Asculta-ma aici:

iubire
Draga mea fetita,
ma chinui de ceva timp sa scriu acest post, dar in ultimele zile parca functiile creierului meu sunt din ce in ce mai reduse 🙂 si tot ce mi-a ramas este o explozie de sentimente si emotii izvorate din inima. Voiam sa-ti soptesc cate ceva despre despre tatal tau …..si despre iubirea de om care te va invata si pe tine sa iti asculti propriile batai ale inimii.
Aceasta inima impacata a mea a pompat sangele iubirii noastre pentru noi si pentru tine. Oare i-ai auzit pacea si linistea din  fiecare tic-tac?
Eu ti-am ascultat la eco bataile inimii tale minuscule de la 6 saptamani ( cum e posibil? La 6 saptamani erai cat o samanta)…. dar in curand voi pune capul pe pieptul tau si le voi auzi live.
Micuta ta inima, oare va cunoaste si ea infrangerile din dragoste? Oare va zbura pana la tavan ca un balon naiv de iubire si se va sparge in mii de bucati pe podea? Oare se va lasa calcata in picioare? Sa stii ca nu castigam tot timpul in dragoste.De multe ori suntem dezamagiti de persoanele la care tinem cel mai mult.
Poate vei suferi. Poate vei plange pana nu vei mai avea lacrimi. Poate te va durea pana in maduva oaselor. Totusi, cand inima ta va cunoaste ranile accepta-ti durerea fara rusine. Si cu fiecare “la revedere” invata! Apoi, mai da-ti o sansa si indragosteste-te din nou de tine.
Atunci, vei fi pregatita sa iubesti din nou, sa cunosti pe cineva care va creste flori in cele mai ranite parti din tine asa cum tatal tau, ‘gradinarul de inimi’ m-a ajutat sa cresc frumos in livada lui.
Tu  vei fi intotdeauna fericita, ma auzi? Trebuie doar sa crezi asta.  ❤
Azi am baut sucul de sfecla si morcovi al zilei si am avut o revelatie. Stii ca tatal tau desi trebuie sa fie la 7 la spital s-a sculat in ultimele 2 luni la 5 juma, ca sa ne intampine dimineata cu vitaminele de care amandoua avem nevoie? Vreau sa ma crezi ca ma iubeste, vreau sa ma crezi ca am cunoscut alaturi de el cea mai simpla si curata forma de iubire pe care sper sa o cunosti si tu. Cea care nu cere nimic. Poate nu e genul care sa lase post-it-uri adezive cu “I love you” pe frigider, poate nu e genul care sa -si scrie pe blocuri dragostea, poate nu e genul care sa ma sarute in public sau sa-i placa sa ne pozam  impreuna cu fiecare ocazie. Poate cateodata este mai ursuz, si alteori foarte enervant cu obsesia pentru curatenie. (ps: vezi ca a a zis ca la nastere iti face cadou o maturica mica, ce atatea bodyuri roz si dragalase ? 😀 😀 😀 ). Poate nu e genul care sa-si rascumpere greselile cadouri sau linguseli de 2 lei … si da,  poate ne va da afara din casa cand va vedea ca am postat din nou despre el desi i-am promis ca nu o voi mai face, dar am simtit sa-ti spun ca este un om bun, cu ochii calzi. Cand mi-a deschis usa blocului acum 7 ani, am stiut ca pe ea vei iesi tu la joaca in alti cativa ani.

Alaturi de tatal tau, inima mea este impacata. Lipsita de griji. Alaturi de el noptile mele sunt linistite. Alaturi de el diminetile mele sunt pline de recunostinta. Alaturi de el am devenit un om mai bun.
Stii, el nu a vrut niciodata sa -mi inlantuiasca inima, sa puna stapanire pe ea,  ci a preferat sa mi-o lase libera, sa zburde si creasca singura. Intre noi nu a fost niciodata vreo competitie, ba dimpotriva, fiecare ne-am bucurat de evolutia celuilalt.
Sper ca si atunci cand amandoi ne vom sprijini in bastoane colorate cu buline, sa-ti spunem cat de recunoscatori suntem ca ne-am intalnit  si ne-am iubit.
Iar tu  vei fi intotdeauna fericita, impacata si iubita,  ma auzi?

Pentru  ca ai venit din iubire simpla, si pentru ca vei cunoaste la un moment dat, niste ochi calzi, care fara sa iti vorbeasca,  te vor ajuta sa vezi lumea toata. O lume de interior. Lumea din tine.

❤ ❤ ❤

Concept “mamaste”: suntuncopac

Foto: Tibi Vintur

Locatie ZEN: Anda Roman Atelier

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.