Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Soapte pentru fetita mea: despre prima ta petrecere, despre mine -acoperisul tau, si invitatie pentru copaci la “Mama si copilul”

Leave a comment

Draga mea copacita ,
poate nu stii, dar sambata ai avut o petrecere pe cinste cu toate zanele care abia asteapta sa -ti impleteasca parul, sa te legene, sa te mangaie, sa te sarute si sa se joace cu tine.
La inceput eram total impotriva acestei idei americanesti cu mult marketing roooz, dar pana la urma m-am gandit ca e un prilej frumos, dupa ceva timp petrecut acasa, sa ma reintalnesc cu toate prietenele care te asteapta cu ganduri bune.Plus ca am vrut sa-i testez nervii tatalui tau, cu toate decoratiunile ROOOZ pe care ti le-am pregatit special: perdele, asternuturi, fel si fel de borcanase, picturi -carucioare, cornetele de popcorn, baloane mari si baloane mici, gustarele , tortulete, etc. 😀 :D.
Dupa ce toata lumea a plecat, si tatal tau a facut curatenie dupa prima petrecere nebuna a ta:), am ramas doar eu cu tine. Extrem de obosita, m-am asezat in pat si emotii contradictorii imi rascoleau sufletul, ma uitam cand la patutul tau, cand la burtica in care stai bine -mersi. Ba ma bucuram super mult ca intr-o luna o sa te tin in brate, ca o sa-ti simt mirosul de nou si o sa ma joc cu parul tau, ba ma intristam ca nu o sa mai fii doar a mea, in pantecul meu, unde te-am purtat cu mine atatea luni.
Stiu, sunt un pic egoista, ma gandesc ca te-am avut doar pentru mine atatea luni si acum trebuie sa te inmanez lumii intregi: parca vad zeci de capete aplecate peste patut, scotand sunete care de care mai ciudate, incercand sa-ti atraga atentia, incercand sa te schimbe cu asteptarile lor.
Vreau sa iti multumesc. Ca m-ai ales pe mine mama ta, ca ai venit sa cresti in ‘templul meu’, in ‘ casuta mea’. Sunt acoperisul tau. Vreau sa stii ca oricand vei simti nevoia caldurii bratelor mele sunt aici, acum, peste o luna cand vei veni pe lume, peste un an si peste 50.
Vreau sa stii ca te respect si te voi lasa sa ramai TU, nu ceea ce eu nu am reusit sa fiu.

Stiu  la fel de bine  insa ca sub acoperisul meu nu vei ramane pentru totdeauna. Ca vei dori sa devii o entitate diferita de mine gata iti construiesti propriul acoperis in care vei da nastere si vei creste in continuare iubirea eterna.
De asemenea stiu ca,  cordonul ombilical ce ne leaga acum ni-l vor taia la nastere, dar cel spiritual al meu, cu tine, va ramane pentru totdeauna. ❤
In alta ordine de idei, miercuri , 17 decembrie, sunt invitata la cea de-a doua conferinta “Mama si copilul” unde voi vorbi mamicilor prezente despre binecuvantarea care mi-a fost data, sa te port in pantec, sa-ti fiu acoperis de suflet nou, asa ca da si tu sfoara in tara, ca oricine este binevenit, intrarea este gratuita ! In cadrul conferintei, organizatorii vor aduce invitati speciali care vor vorbi despre cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor, dar si despre perioada sarcinii, si de asemenea vor incanta copiii prezenti cu cadouri si tombole cu premii surpriza. Intrarea este libera, inscrieri si detalii aici:
http://woman2woman.ro/conferinta-mama-si-copilul-editia-doua-17-decembrie-2014/
Eu voi vorbi in jurul orei 12.30. Tine-mi pumnii fetita mea si poate -mi imbratisezi mai usor vezica in cele 20 min te roooooog 😀 ❤ !

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.