Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Soapte pentru fetita mea: CARE ESTE SCOPUL TAU PE ACEST PAMANT?

1 Comment

Asculta-ma aici:

care este scopul tau?

Draga mea fetita,

nici nu ai facut ochi, si din burtica stiu ca ai auzit multe voci de la cei din jurul meu privind misiunea ta ca si fiinta umana pe acest pamant: sa ne faci fericiti pe noi parintii tai, sa urmezi nu stiu ce cariera, pentru a-i conduce pe altii, pentru a scrie istorie, pentru a inventa nu stiu ce, pentru a salva vieti, pentru a face multi bani… si tot felul de alte asteptari pe care niste oameni fara niciun drept asupra ta, le au de la tine.
Vreau sa te rog sa uiti tot. Chiar si de asteptarile mele te rog sa nu tii cont, pentru ca tu ai venit pe acest pamant pentru a participa la evolutia ta, nu la evolutia celorlalti. Tu ai venit ca sa te redescoperi pe tine, sa te cunosti, sa evoluezi….
Stii cum arata un copac? Hai ca stii, l-am atins pentru tine, l-am mirosit, l-am gustat. Este verde, mare, puternic si viu. Dar stii de unde a inceput povestea lui? De la o samanta mai mica ca unghiutele tale. Samanta ingropata in pamant, frig si intuneric intalneste o serie de alte vietati care incearca sa se infiltreze in cunoasterea ei. Asa cum se intampla in viata reala atunci cand altii incearca sa ne scrie scenariul pentru noi. Dar samanta alege calea soarelui, si pe masura ce prinde radacini, trece prin stratul de pamant sa vada lumina, sa creasca, sa evolueze intr-un copac verde si rodnic.
Alege si tu sa vezi lumina! In prima zi cand vei deschide ochii si o vei vedea in toata splendoarea ei, stiu ca vei fi bulversata si speriata la inceput, dar incearca sa nu te lasi furata de acest spectacol de sclipici si sa nu uiti ca adevarata putere si mai toate raspunsurile sunt in tine. Este divinul tau interior care te poate ajuta si indruma sa cresti. Sper sa ii descoperi prezenta cat mai curand.
Scopul tau poate parea neclar acum, dar intr-o zi vei vedea, ca tot ce vei trai a fost menit sa fie asa.
Acum respiri prin mine, dar in curand vei respira singura doar pentru tine, asa ca te rog sa te pregatesti sa devii stapana pe viata ta, si sa constientizezi ca oricat de mic ti s-ar parea rolul tau in scenariul de acum, el are o mare semnificatie.

Concept “mamaste”: suntuncopac

Foto: Tibi Vintur

Locatie ZEN: Anda Roman Atelier

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Soapte pentru fetita mea: CARE ESTE SCOPUL TAU PE ACEST PAMANT?

  1. Perfect spus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.