Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Cand toate merg pe dos

Leave a comment

DSC_0478

Draga copac,
Cateodata, cand ma privesc ca un observator din exterior, mi se pare ca viata mea curge asa de lin si fericit, ca si cum m-as uita la un film frumos, dar la care,  stau cu sufletul la gura ca nu cumva sa nu intample o drama care sa ma trezeasca din acest vis prea frumos. Parca totul e prea perfect ca sa fie adevarat.
Alteori, parca toate merg pe dos. Ne imbolnavim, avem probleme la job, prietenii ne dezamagesc, avem depresii, oameni dragi ne parasesc…
Sunt momente cand viata ne pune la incercari grele, iar cel mai bun lucru pe care il putem face este sa mergem mai departe.
In momentele astea de slabiciune interioara, nu-ti fie frica sa-ti mai dai o sansa, sa incerci din nou, sa iubesti sau sa visezi iar. Nu lasa o lectie de viata sa-ti pietrifice sufletul. Uneori, cele mai bune lectii de viata sunt invatate, in cele mai dificile momente,  din cele mai grave greseli. Alteori, ti se va pare ca ai intrat intr-o gaura neagra din care nu mai poti sa iesi, dar nu e asa. Intotdeauna exista o scarita, o scapare.
Cand iti vine sa renunti, adu-ti aminte ca poate lucrurile trebuie sa vireze o cotitura gresita, pentru ca viata ta sa sa ajunga la destinatia corecta.Sau, cum spunea prietena mea Chris Simion…. uneori trebuie sa treci prin Iad ca sa iti invingi demonii.
Da, viata e grea dar tu esti mai puternic decat crezi.
Gaseste puterea sa razi in fiecare zi, curajul sa simti frumusetea in toate lucrurile din jurul tau, chiar si in cele urate. Fii atat de puternic incat sa-i faci si pe cei din jurul tau  sa zambeasca.
Nu te stresa cu lucrurile pe care nu mai poti sa le schimbi. Traieste simplu fiecare clipa. Iubeste cu generozitate. Vorbeste sincer. Munceste cu drag.
Si chiar daca mai cazi, continua sa mergi.

Continua sa cresti si sa rodesti.

http://www.suntuncopac.com

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.