Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Oare ce lasam in urma noastra cand plecam de la un job?

3 Comments

andreea_14s c

Dragi copaci,

Pentru cei care nu ma stiu asa de bine profesional, de trei ani si jumatate sunt/am fost director de marketing World Class. Spun ‘am fost’ , pentru ca de la 1 noiembrie plec in concediu de maternitate  🙂 . Intr-un fel ma bucur si am nevoie de putina odihna inainte de venirea copacelului dar pe de alta parte recunosc ca sunt un pic trista pentru ca trebuie sa-mi fac bocceluta. Ma gandesc ca de la 18 ani muncesc fara intrerupere cu multa pasiune si disciplina si acum, pentru o perioada, viata mea va lua o alta intorsatura. Cu siguranta magica:)!

Acum cateva zile am avut un speech in fata colegilor de la vanzari si management operational despre trenduri si noutati in mkt, si am ales sa le vorbesc despre marketingul emotional si personal branding. M-am gandit sa le predau stafeta meseriei mele, si poate cate ceva din experienta mea profesionala  ii va ajuta in evolutia de zi cu zi. Poate multi au ras de interpretarea mea emotiva, dar daca am creat un “aha!” cel putin in mintea unei persoane, cred ca  mi-am atins obiectivul.

Am tras o linie la activitatile mele din companie in cei trei ani si mi-am pus intrebarea:

oare am lasat ceva in urma mea? oare isi va aduce aminte careva de mine, sau intr-un an si ceva voi fi ca si uitata?”  Mi-au venit in gand sutele de evenimente, parteneriate si materiale pe care le-am realizat dar parca nu ma urcau pe un piedestal, parca oricine in locul meu le-ar fi putut face. Parca volumul lor ma face sa ma simt mica. Insa de curand, am inceput sa primesc mesaje si cadouri simbolice  cu multumiri  sincere de colaborare si ganduri bune de la partenerii /furnizorii/clientii  din acesti ani si am simtit ca DA,  chiar am facut o treaba buna in companie! Cineva mi-a dat un mesaj de multumire de genul:“poate unii oameni vor uita ce le-ai zis dar niciodata nu vor uita cum i-ai facut sa se simta. Eu m-am simtit inspirata de tine, de aceea am crezut 100% in colaborarea noastra. Iti doresc sa te bucuri din inima de perioada magica care va urma in viata ta!” . 

M-am gandit la conexiunile interumane pe care le-am avut in aceasta perioada si la cateva povesti inspirationale in a caror reusita am fost  intr-un fel sau altul implicata: parteneri sau furnizori care abia urcau scarile si acum alearga la maratoane,  cunostinte sau prieteni care aveau grave probleme de sanatate din cauza greutatii si acum imi dau retete de bucatarie rawvegana, clienti care si-au depasit depresia si acum inspira pe altii la randul lor  cu increderea in sine acumulata.

Cred ca valoarea mea profesionala  este nuditatea mea umana expusa fara jena,  emotia share-uita fara limite  si curiozitatea de a cunoaste si interactiona cu oamenii cu care am lucrat.

Vineri, in ultima mea zi de munca voi pune capul linistita pe perna, stiind ca mi-am facut treaba bine: poate voi uita cate meshuri sau texte pentru radio am facut, dar nu voi uita cati oameni am privit in ochi.

Dezvolta relatii interumane oriunde te-ai afla, imparte emotii si lumea isi va aduce aminte de tine:

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

3 thoughts on “Oare ce lasam in urma noastra cand plecam de la un job?

  1. Drum bun si fara griji, drag Copac — sigur ai inspirat pe cine trebuie 🙂 Abia asteptam vesti despre Copacel – when is the due date?

  2. Draga Copac, cu siguranta ai lasat in urma recunoasterea muncii tale! Oamenii care te respecta, te iubesc si care nu te vor uita doar pentru ca ai luat un alt drum…Sunt sigura ca noul drum va fi magic! Namaste!

  3. Draga Copac, esti deosebit! Te asteapta cel mai important JOB, acela de a da viata unui COPACEL!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.