Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Care e contractul tau?

1 Comment

care e contractul tau?

Dragi copaci,

sunt foarte fericita cand simt ca uneori vorbele mele va ajuta sa intelegeti acel “aha!”, si  va sunt profund recunoscatoare atunci cand si voi ma ajutati sa aprofundez “Aha!”-ul meu. Invat  si eu sa ma re/descopar in fiecare zi alaturi de voi.

Am rugat un copacel sa-mi imprumute niste carti pe care le-ar considera potrivite pentru mine, si azi m-am trezit cu o punga plina de invataminte. 😀

Pentru ca nu am putut sa las din mana pe prima carte recomandata si am terminat-o in doua ore- “In cautarea magicianului alb” -de Stefania Magidson, vreau sa impartasesc si cu  voi, una din  invataturile primite  cadou :  “se spune ca inainte sa venim pe lume am semnat un contract cu divinitatea, cu intentia de a ne vindeca, de a ne extinde constiinta spirituala. Se mai spune ca pentru ca aceste contracte sa fie implinite, ni se pun la dispozitie toate instrumentele de care avem nevoie si energia necesara. Cu toate ca avem tot ce este necesar inauntru pentru a ne indeplini contractele, avem nevoie de capacitati si performante pentru a ne depasi limitele aparente. Un astfel de contract contine si insa notiunea de a alege, pentru ca pana la urma nu suntem obligati sa il urmam”.

Aha! deci am semnat un contract ! … si oare ce am promis? Am o vaga idee, dar ceea ce pot spune pana acum este ca daca ma uit inapoi, vad o armonie divina in traiectoria pe care am avut-o, inteleg intr-un mod profund ca nu as fi ajuns aici daca unele lucruri nu s-ar fi intamplat.

Poate contractul meu a fost despre intelegerea, cunoasterea, acceptarea si optimizarea  de sine. Sau poate despre  creatie. Poate ca scriu azi aici este parte din acest contract… Sau poate pentru ca port in pantec o noua inima care bate…Sau cine stie….

Te-ai gandit care ar putea fi contractul tau sacru?

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Care e contractul tau?

  1. Draga Copac, contractul meu sacru este sa devin ceea ce am fost menita sa devin. Namaste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.