Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Nu exista greseli. Doar lectii.

3 Comments

andreea_7s c

 

Draga copac,

 

Am facut multe greseli. Uneori am permis celor din jurul meu sa profite de slabiciunile mele. Alteori am acceptat situatii si cuvinte pe care nu le-am meritat. Cred ca totusi am invatat din toate alegerile gresite, si am inteles ca ce a fost a fost si nu am cum sa mai retraiesc si sa repar, iar unii oameni nu vor mai veni niciodata inapoi sa -mi spuna “imi pare rau”.
Cu totii avem suisuri si coborasuri in viata. Experimentam si bune si rele si cred ca e normal sa fie asa.Suntem oameni. Nu suntem perfecti. Suntem vii. Tot ce facem este sa incercam lucruri noi si uneori suntem stangaci ca niste copii. Ne chinuim. Suferim. Cadem. Ne revenim si ne ridicam. Incercam din nou. Invatam din greseli. Evoluam.
Si suntem recunoscatori pentru aceasta oportunitate minunata numita VIATA.
Totusi, cred ca viata noastra ne-ar fi recunoscatoare daca am invata din greselile noastre si nu le-am mai repeta. Sa reusim sa invatam din greselile noastre este un mare dar. Chiar daca durerea este profesorul nostru.
Primul pas sa nu mai repetam la sfarsit greselile noastre ar fi sa nu ne identificam cu ele. Noi nu suntem definiti de greselile noastre. Si nimeni nu ar trebui sa fie judecat dupa greselile pe care le face.
De fapt,  nu exista greseli, poate doar lectii. Eu asa vad.
Care e lectia ta?

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

3 thoughts on “Nu exista greseli. Doar lectii.

 1. Esti un copac frumos. Frumos, sensibil, bland, curat, verde tot timpul, plin de viata, amintiri si lectii. Imi place de tine pentru ca in fiecare dimineata gasesc un articol nou de la tine. Ma bucur ca gasesti inspiratie sa poti scrie zilnic. Ma bucur ca exista persoane ca tine, curate si frumoase care impartasesc cu noi lectii de viata si experiente.

  pot sa imbratisez un copac?
  sa ai o zi frumoasa:)
  Cu drag,
  http://fandotherdrugs.wordpress.com

 2. Draga copac frumos si sensibil, ai scris tu deja despre lectiile pe care le-am invatat/constientizat si eu in ultimul timp: iubirea si suferinta despartirii, dezamagirea si regasirea sinelui, recapatarea increderii ca totul e posibil daca visezi frumos, fericirea indragostelii cand simti ca un alt copac mult mai bogat sufleteste decat ti-ai imaginat vreodata ca poate exista te vrea langa el, bucuria din fiecare sarut, toate astea si multe altele! Trebuie doar sa vrem sa deschidem ochii si inima, amandoua deodata si fara frica 🙂 Si totul se poate schimba asa cum meritam si visam! O zi superba, copaceilor!

 3. Draga Copac, nu am O lecție, ci multe, pentru ca viata asa este: o înșiruire de experiente, bune, mai puțin bune. Toate lecții de viata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.