Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Lucruri pe care un copac yogin modern nu le-ar face ca sa impresioneze la primele intalniri

1 Comment

 

inima noastra

 

Draga copac,

 
Un yogin modern poate fi foarte cool. Nu consider ca trebuie sa te imbrobodesti in exterior si nici in interior ca sa reprezinti cu seriozitate aceasta practica.

Nici nu trebuie sa-ti adopti fata de guru serios- interesant ca sa prezinti credibilitate 😀 . Cred ca trebuie sa fii asa cum esti si cum simti.
Oricum ar fi, niste reguli de bun simt se aplica yoginilor din vremuri stravechi pana azi, printre care curajul de a ne descoperi in fiecare secunda si a ramane noi pentru noi, fara incercarile absurde de a parea asa cum ar vrea altii sa ne vada.
M-am gandit azi cum se diferentiaza un copac yogin la primele intalniri:

  • nu incearca sa-si exprime superioritatea si puterea de control  de niciun fel;
  • nu pierde timpul incercand sa explice potentialului iubit de ce nu are nevoie de un barbat sau o femeie in viata lor. Ma uitam in jurul meu la incercarile exagerate ale cunoscutilor de a-si demonstra independenta ” nu, nu am nevoie de nicio relatie serioasa, nu vreau sa ma casatoresc niciodata, oricum vom divorta si suferi, nu are rost… mi-e f bine asa, nu ma constrange nimeni”, cand stim cu totii, ca in interiorul lor si-ar dori cu totul altceva.
  • nu vorbeste aiurea doar ca sa umple spatiul de tacere. Unii oameni vorbesc asa de mult si tare la primele intalniri, incearca asa de mult sa impresioneze sa faca show verbal, sa sufoce tacerea cu glume stupide si conversatii despre vreme. Cred ca un yogin stie sa aprecieze momentele de pauza, privirile in ochi, pentru ca el stie ca uneori tacerea, fie si in doi poate comunica atat de multe; De asemenea el stie si sa asculte atunci cand trebui; el ar incepe o conversatie cu “si, care e povestea ta?”
  • nu sufoca pe toate mediile de socializare ( facebook, instagram, whatsup, mesaje etc), pentru ca el stie ca nu asa ramane in mintea celuilalt. “Nevoia” nu este deloc atractiva, dar oferirea unui spatiu pentru celalalt da!
  • nu incearca din rasputeri, orice! Daca este minunat, celalalt oricum va observa asta deci nu trebuie sa-si lipeasca un sticker pe frunte cu asta.

 

Sa fii tu draga copac, si sa incerci sa ramai tu, este cel mai sexy lucru si te-ar ajuta foarte mult la experienta primelor intalniri cu cineva.

Si daca reusesti, ar trebui sa iti fii recunoscator pentru asta:)!

 

 

 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Lucruri pe care un copac yogin modern nu le-ar face ca sa impresioneze la primele intalniri

  1. Draga Copac, a fi noi înșine/ însene e un exercițiu mai greu decât orice asana, un exercițiu pe care îl practicam toată viata…Namaste! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.