Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Kama Sutra- azi, despre arta imbratisarilor

1 Comment

Audio play:

kama sutra

Draga copac,

astazi ma gandeam sa -ti citesc ceva din Kama Sutra, si mai exact despre tehnica imbratisarilor.
Kama Sutra este un exemplu tipic al stiintei erotice. Kama Sutra nu este o lucrare pornografica! Ea reprezinta un studiu impartial si sistematic al unuia dintre aspectele esentiale ale existentei. Sincer, este  o lectura foarte greoaie :).
Referitor la imbratisari, Vatsyayana ne spune ca in jocurile amoroase preliminare sunt folosite 4 tipuri de imbratisari:
ca inlantuirea lianei:
inlantuindu-si sotul asa cum o liana cuprinde un copac, ea isi apleaca fata spre el pentru o sarutare, increzatoare, aratandu-si frumusetea .
ca urcatul in copac
din picioare, sprijinindu-si un picior  pe cel al barbatului si pe celalalt pe coapsa acestuia, ea il inlantuie punand un brat in jurul spatelui. Cu celalalt brat apasa usor pe umar si pe gatul lui, si cu un suspin usor face un efort sa il sarute, ca si cum ar dori sa ajunga in varful unui copac.
ca amestecatul orezului cu susanul
amandoi fiind culcati, se inlantuie cu bratele si picioarele. Se ating apasat unul de celalalt si se imbratiseaza strans. Piciorul stang al barbatului se aseaza intre coapsele femeii si bratul sau stang vine pe partea dreapta a ei pe la spate. Femeia il strange in brate. Bratele si picioarele sunt amestecate precum orezul si susanul.
ca amestecatul apei cu laptele.
orbiti de dorinta, se lipesc unul de altul.Femeia sta pe genunchii barbatului, cu fata la el, inconjurandu-i talia cu ambele picioare, cu pieptul lipit.
In afara de aceste imbratisari, pe care sincer acum redandu-le voua, le gasesc extrem de amuzante:), mai sunt prezentate multe altele care pregatesc iubitii pentru uniunea suprema.
Una singura chiar mi-a trezit interesul: IMBRATISAREA FRUNTILOR- LALATIKA. Fata in fata , cu ochii inchisi, el si ea isi lipesc fruntile.  ❤

Asadar draga copac, inainte sa “urci un copac”, sa “inlantuiesti un copac precum o liana” sau sa “amesteci orezul cu laptele”, 😀 , copacul de fata ar completa breviarul amorului Kama Sutra recomandandu-va sa va imbratisati mai intai inimile.

O imbratisare din inima,

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Kama Sutra- azi, despre arta imbratisarilor

  1. Pingback: Kama Sutra- azi, despre arta imbratisarilor » roPublica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.