Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Azi iarta persoana pe care o urasti cel putin atat cat ai iubit-o.

3 Comments

iertare=razbunare

 

Draga copac,

daca ai cunoscut pe cineva care te-a mancat de viu pe interior, pentru care ai suferit sufleteste ca pe cruce, azi iarta-l/o.

Cineva pe care l-ai iubit atat de mult, cat apoi l-ai urat.

Stiu, s-ar putea sa fie cel mai greu task al tau pentru ziua de azi.

Probabil acum, sau la un moment dat azi vei viziona in capul tau propriul film de groaza cu cele mai nedorite amintiri, emotii si sentimente.Vei viziona ochii tai inlacrimati si transfigurati in oglinda.  Vei viziona pieptul tau cu o gaura imensa, topit de smoala de durere.

Azi iarta persoana pe care o urasti cel mai mult. Treaba grea, din nou, stiu.

E o chestiune de curaj si putere. Orgoliul trebuie sa ramana undeva in sifonier.

Totusi, de ce ai face asta?

Poate pentru ca vrei sa te razbuni? Atunci fa asta. Iarta! Razbuna-te iertand si astfel iti vei face mult bine tie. Pentru ca nimic nu-l loveste mai tare pe adversar decat ochii tai blanzi si zambetul tau sincer ca ai trecut peste. Si ca iti este bine.

Pentru ca sa-ti permiti sa fii fericit. Daca iesi la joc numai cu ura, razbunare si resentimente in final tot scenariul tau va fi unul asa cum ti-l induci. Cumva asta e legea atractiei. Asta simti asta atragi….. si apoi te mai miri de ce toate ti se intampla numai tie.

Daca reusesti sa ierti, vei scapa de haina victimei pe care iti tot place sa o porti. Dar nu-ti sta bine. Daca tot ce faci este sa dai in continuu vina pe altcineva, de fapt ce faci este sa pasezi responsabilitatile tale la altcineva. Si tu ramai doar o victima. Ce rost are?

Inspira dragoste si expira ura. Daca faci asta iti permiti sa mergi mai departe. Sa inveti lectii de la viata, sa cresti, sa evoluezi. Iertarea este un pas enorm spre evolutia ta ca om. Nu toata lumea pe care o cunoastem este sortita sa ramana in viata noastra pentru totdeauna. Uneori trebuie sa intelegi ca unele persoane sunt sortite sa fie lasate sa plece. Si astfel povestea ta sa poata continua, sa faci loc in viata ta de experiente si oameni mai buni.

 

Azi iarta persoana pe care o urasti cel mai mult, pentru  ca tu sa fii liber din nou.

Fii recunoscator pentru asta.

 

 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

3 thoughts on “Azi iarta persoana pe care o urasti cel putin atat cat ai iubit-o.

 1. Am primit un ritual de iertare de la doc mea de familie, care-i homeopata si absolut minunata. Recomand din inima: “…..(Nume), imi pare rau pentru tot raul si suferinta pe care, constient sau inconstient, in viata asta sau in altele, cu cuvantul, cu fapta sau cu gandul, ti le-am facut, iarta-ma!
  Te iert pentru tot raul si suferinta pe care, constient sau inconstient, in viata asta sau in altele, cu cuvantul, cu fapta sau cu gandul, mi le-ai facut, te iert!
  Ma iert pentru tot raul si suferinta pe care, constient sau inconstient, in viata asta sau in altele, cu cuvantul, cu fapta sau cu gandul, ti le-am facut, ma iert!
  Ma iert pentru toata ignoranta, fricile, neputintele, asteptarile, proiectiile, nevoile, slabiciunile, complexele, atasamentele mele care ti-au dat putere asupra mea sa-mi faci rau.
  Multumesc pentru iertare, iubire, lectii de viata, clipe frumoase petrecute impreuna, suport… (aici poti sa mai adaugi tu)
  Te iubesc si ma iubesc, fie ca Sfanta Treime sa aduca iertare, iubire, pace si armonie in relatia noastra.”
  Si cand il vezi, in gand, de cateva ori pe zi zici” Salut Divinul din tine”
  Se zice in minte, intr-un moment liber, cand poti tu..

 2. ce frumos Tea, postez pe Facebook! Multumesc mult!

 3. Cu mare drag. Simt ca ne-a folosit 🙂 Sper sa foloseasca si altora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.