Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Cauta pe cineva care sa-ti iubeasca ridurile fruntii si mersul stangaci in talpile goale dimineata si inceteaza sa -ti cauti sufletul pereche in casuta cu sclipici a lui ‘Barbie & Ken’

2 Comments

Draga copac,

 

nu ma intelege gresit. Ii iubesc pe ‘Barbie si Ken’, mi i-am dorit toata copilaria, am visat la ei, ma imaginam ca ei in casutele roz pline de sclipici. Din pacate ai mei nu-si permiteau sa ne ia originalele, asadar ne multumeam cu niste copii kitchoase chinezesti carora la o miscare gresita le cadeau picioarele, mainile sau capul.

😯

In timp am mai crescut si am realizat ca ‘Barbie si Ken’ sunt ok, atata timp cat nu raman niste papusi, si la o disectie in corpul de plastic, descoperi ca au si inima.

Toti am avut o notiune inca din copilarie despre cum ar trebui sa arate dragostea vietii noastre. Ne imaginam ce culoare sa aiba parul, cam cat de lungi sa aiba picioarele, cat de fina este atingerea pielii, ne imaginam cum am da in fotografi impreuna,cum le cad hainele pe corp, primul sarut sau prima noapte printre cearceafuri.

Mie niciodata nu mi-au placut barbatii foarte frumosi, dichisiti si constienti de asta. Nici macar in liceu, nu faceam coada la baieteii copie Backstreet Boys care faceau parada pe culoare. Intotdeauna am simtit ceva dubios la ei…

Intr-un final cred ca mai toti dintre noi am realizat ca realitatea este departe de casuta cu sclipici si dragoste de plastic a lui B&K.
Uneori merge, si este exact ca in povesti -si foarte frumosi si cu inima mare (inima pentru tine). Mai rar.
Alteori, incepi sa vrei sa vezi o alta frumusete.Sa o cauti.

Nu urmari doar ambalajul de piele, trasaturi si haine care  se descompune in bucati atunci cand ai cea mai mare nevoie.
Cauta ochii blanzi care sa te iubeasca si cand ai o zi proasta. Sau saptamana. Sau luna.
Cauta pe cineva care sa-ti fie in primul rand cel mai bun prieten.
Pentru ca vor veni zile multe in relatia ta cand nu vei mai avea chef de ‘fond de ten’ dar vei avea nevoie de o strangere de mana.
Cauta pe cineva care sa te iubeasca cu toata inima si dimineata cand chipul ti se increteste la vederea soarelui si cand talpile tale goale ating stangaci podeaua. In fata caruia/eia sa nu-ti sugi burta, pentru ca stii ca fiecare colacel este adorat.
Indreapta-ti privirea de pe piedestal, unde se afla proiectia fanteziilor tale de sclipici. Uita-te in jurul tau. In spatele tau. La niste persoane pe care le-ai trecut cu vederea dar care poate mai merita o privire. La persoanele care in liniste, fara sa urle in gura mare, ar putea sa-ti ofere tot ceea ce ai avea nevoie. Ba chiar mai mult.

Cer prea mult daca cred ca sufletul pereche nu este  in casuta lui Barbie& Ken?

😯

 

Concept suntuncopac: soulsmakinglove

Foto: Catalin Marcu

Make-up: Cristina Barcan by Atelier Paris

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

2 thoughts on “Cauta pe cineva care sa-ti iubeasca ridurile fruntii si mersul stangaci in talpile goale dimineata si inceteaza sa -ti cauti sufletul pereche in casuta cu sclipici a lui ‘Barbie & Ken’

  1. Nu-mi place fontul italic folosit, se citeste foarte greu.

  2. multumesc de feedback anonimule :), sa stii ca odata cu mesajul tau am realizat ca nici mie nu- mi place, motiv pentru care nu il voi mai folosi in text.
    Din pacate in titlu mi-l ia automat pentru ca asa este presetat template-ul de wordpress.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.