Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Ce au nevoie barbatii de la noi. In relatie( nu e ceea ce crezi).

1 Comment

suntuncopac   Draga copac,   Mi se pare amuzant sa scriu pe aceste subiecte.Ma simt un fel de mama Love Copac. Faceam asa o retrospectiva si ma gandeam la ce am gresit si unde/ ce am facut bine in relatii. Ce-ti voi spune acum nu e nicio filozofie, cu siguranta ai tras si tu concluzia asta:

Daca ai incredere in relatia ta, relatia ta va avea incredere in tine.

Dar increderea asta nu incepe prin a avea incredere in el.

Incepe cu increderea pe care trebuie sa o ai in tine.

Increderea- nu in sensul de narcisism, ignoranta, “nasul pe sus” , “I’m the boss” 😀  . Este vorba de genul ala de incredere ca orice ar face sau ar spune tu vei fi bine. Increderea in tine- care ii va da de inteles ca nu vei tolera niciun act de santaj, abuz sau disconexiune emotionala. Increderea care iti da tie o independenta emotionala. Si asta iti permite tie sa fii tu cand esti cu el. Nu o marioneta care joaca doar un rol de a fi pe placul celuilalt. Asta iti permite sa iubesti cu toata inima, sa fii buna, sincera si  deschisa. Si uneori sa-i dai de inteles ca mai faci si compromisuri pentru el. Pentru ca merita.

Increderea pe care o ai in tine il aduce mai aproape de sufletul tau.

Daca te accepti si respecti 100% pe tine, automat il respecti si il accepti pe el, asa cum este.  Si atunci el incepe sa aiba incredere in tine, isi va deschide sufletul,  si relatia voastra va deveni mai adanca si mai adanca. Bineinteles discutia de mai sus are sens daca ambele parti au luat decizia sa traga la vasle egal in relatie.  

 

  Eu azi sunt recunoscatoare pentru momentele cand reusesc sa-l fac sa vorbeasca deschis pe sotul meu.   Tu pentru ce esti recunoscator azi?      

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Ce au nevoie barbatii de la noi. In relatie( nu e ceea ce crezi).

  1. Exact asta este cea mai mare satisfactie a mea, in momentul de fata – faptul ca am reusit sa-l fac pe el sa-si deschida sufletul, sa vorbeasca deschis despre tot, despre sentimentele lui, despre fricile lui, despre viitorul lui pe care nu si-l imagineaza fara mine. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.