Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Uneori mai tarziu, poate fi prea tarziu! Asa ca spune ce simti acum!

2 Comments

suntuncopac

 

Draga copac,

 

E ok sa fii vulnerabil. Sa nu fii din piatra. Sa fii om.

Gandeste-te cat de sincer ne /se iubesc animalele dar nu au cum sa comunice asta verbal.

Noi avem.

Vorbeste. Fii curajos. Spune ce simti ca trebuie spus. Nu ezita sa comunici deschis cu persoanele pe care le iubesti, sa le spui cat le apreciezi si cat conteaza pentru tine. Merita sa fie constiente de importanta pe care o au in viata ta.

Nu stim  niciodata ce intorsatura vor lua lucrurile. Ce se va schimba in vietile noastre. Cand luam de-a gata lucrurile bune din viata noastra  se intampla des sa ne fie suflate de sub nas fara sa ne dam seama.

Oamenii buni din viata noastra pleaca daca  simt ca nu sunt destul de buni pentru noi.

Uneori mai tarziu, poate fi prea tarziu.

Asa ca, imbratiseaza cuvintele pe care le simti, da-le suflu:

 

  1. Esti frumos/ oasa. Arati asa de  bine in …. Da, nicio filozofie, nicio poezie. Cuvinte foarte simple pe care le foloseam pe HI5 acum niste ani cand ne placea de careva. Dar pe care uitam sa le mai spunem in relatiile noastre, dupa un punct in care luam de-a gata frumusetea de orice fel din viata noastra.
  2. Am incredere in tine.  Si pe tine  te rog sa ai in mine.
  3. Te inteleg. Da, te inteleg  cu toata inima, te ascult cand imi spui cand imi spui ca ai avut o zi grea, ca ti-a fost frica intr-o situatie, ca te-ai enervat in alta situatie.
  4. Cum pot sa te ajut? Uneori doar cand ne este pusa aceasta intrebare simtim cumva ca suntem ajutati. Chiar daca realistic vorbind nu avem cum sa fim ajutati de partener intr- o situatie la serviciu de exemplu, dar faptul ca este acolo pentru noi si ca il intereseaza, deja face situatia mai putin grava.
  5. Te iubesc –Inimile noastre sunt des ranite   de cuvintele nespuse si de iubirea neexprimata. S-ar putea sa nu mai existe maine. Azi, este o zi in care trebuie sa dai voce dragostei tale.
  6. Multumesc – multumesc pentru ca esti alaturi de mine, multumesc pentru flori, multumesc pentru ca ai grija de mine, multumesc pentru aceasta cina, etc. Ar trebui sa multumim pentru orice primim, astfel incat celalalt sa simta ca a facut o fapta buna, si sa fie incurajat sa o mai faca din nou. ( Imi aduc aminte de un  acum vreo 4 Craciunuri, sotul meu mi-a luat printre altele o trusta de farduri pe nuante de maro. Pentru ca eu aveam nevoie in acea perioada de culori spre negru, imi aduc aminte ca nici macar nu i-am multumit. Ba chiar m-am enervat si am facut scandal. La scurt timp dupa mi-am dat seama cat de mult am gresit, si cum am lasat un cadou de Craciun sa nu fie primit cu toata inima. Nu de alta, dar nuantele de maro erau superbe, si am aflat apoi ca a mai stat si nu stiu cat in magazin sa le aleaga:(. 
  7. Am gresit. Uneori sa caram o povara dupa noi fara sa recunoastem ne poate manca de vii. Suntem oameni, este ok sa mai gresim, iar daca am inteles ceva din greseala facuta, trebuie sa ne luam inima in dinti sa spunem, sa recunoastem. Sa ne eliberam. Sa fim sinceri.
  8. Imi pare rau– Orgoliul asta uneori nu e bun de nimic. Iertarea ar trebui sa fie ultimul cuvant care sa incheie o conversatie aprinsa. Cel care isi cere iertare primul este cel mai puternic, cel care isi doreste cel mai mult fericirea. Atata timp cat simti iertarea pana in maduva oaselor, spune-o!

 

Eu azi sunt recunoscatoare pentru ca am gasit curajul de a spune  orice sotului meu. Orice ma apasa, orice imi trezeste confuzii si intrebari. Orice greseala, neincredere, suspiciune. Unele lucruri s-ar putea sa-i placa altele nu.

Dar eu simt ca mai bine acum decat mai tarziu. Pentru ca mai tarziu poate fi prea tarziu….

Nimeni nu iti garanteaza ziua de maine.

 

Tu pentru ce esti recunoscator ACUM?

Concept suntuncopac: soulsmakinglove

Muzica:

Foto: Catalin Marcu

Make-up: Cristina Barcan by Atelier Paris

 

 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

2 thoughts on “Uneori mai tarziu, poate fi prea tarziu! Asa ca spune ce simti acum!

  1. pentru mine a fost prea tarziu. in cateva ore a devenit prea tarziu.

  2. @noname chiar daca pare de neinteles acum, sunt convinsa ca toate s-au intamplat cu un motiv. Totusi, daca nu ai apucat sa spui ce ai pe suflet, oricand poti scrie o ‘scrisoare’ si o poti trimite in Univers. Te asigur ca va fi citita.🌳❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.