Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

iubesc barbatii. da, ii ador. si nu, nu cred ca toti sunt niste porcusori

Leave a comment

Audio blog:

suntuncopac

 

Draga copac,

 iubesc barbatii:)!

Da, mi se pare ca sunt minunati! Ca existenta umana, ii ador!

Si nu, nu cred ca toti sunt ‘niste porcusori’, ca toti inseala, ca toti se folosesc de tine si ca nu avem nevoie de ei. Cred doar ca sunt doar niste convingeri din care nu putem iesi pentru a gasi o justificare lucrurilor ce ni se intampla si pe care tot le repetam. Si mai cred ca depinde mult si de noi. Pe cine dorim. Unde/ce  cautam. Ce acceptam. Ce oferim.

(Referitor la inselat unele studii zic ca femeile inseala mai mult decat barbatii… Deci? )

Da, poate sunt prea visatoare:)!Aia e!Tot ii iubesc.

Iubesc corpul lor de statuie greceasca, le iubesc bratele puternice, iubesc cum incearca ei sa cante la chitara si se imagineaza rockstari, iubesc cum se joaca cu cainii si  copiii, cum trag cu coada ochiului cand trece o tipa super misto- si cred ca nu-i vezi, cum se comporta ca niste copii de 5 ani in gasca lor de prieteni si rad la glume stupide, iubesc stangacia cu care aleg un cadou , repara un bec sau  spun o minciuna, iubesc cum se incordeaza in oglinda cand trag de fiare. Iubesc cand incearca sa impresioneze. 

Ii iubesc si mai mult cand:

  • ne ridica. la propriu si la figurat. Cand au puterea sa ne invarta, sa ne ridice in aer ca pe niste copii, sa ne arunce in apa, sa ne tina prizoniere cu mainile si picioarele legate. Da asta mi se pare sexy. Si mai sexy de atat, mi se pare cand un barbat ne “ridica pe varfuri” atunci cand noi avem tendinta sa cadem pe jos. Ne inspira si ne ajuta sa evoluam. Sa fim oameni mai buni.
  • ne asculta, le pasa. Unii barbati nu asculta deloc, se asculta doar pe ei. Si unele femei la fel.  Dar poate ne putem ajuta sa ne deschidem inima unul altuia.  Si poate, daca puterea este in noi, putem sa -i invatam, sa ne asculte cu toata inima, mintea, emotiile, curiozitatea, sufletul nu numai cu urechile. Si noi sa oferim acelasi lucru in schimb. Increderea.
  • sunt cu picioarele pe pamant atunci cand noi o luam razna. Cand ne panicam aiurea. Cand nu stim ce facem intr-o situatie. Cand nu stim ce vrem. Ce simtim.  Atunci ei in toata prezenta lor, ne iau in brate si ne spun ca va fi bine. Uneori este atat de sexy…
  • nu isi ascund emotiile. Nu, nu mi se pare un fraier barbatul care plange, care are zile in care este trist si ingandurat si nu ascunde asta de ceilalti. Il respect atunci cand se arata asa cum este, nu cum ar trebui sa fie vazut. 
  • isi dau seama ca au gresit: da, mai gresesc. Si noi mai gresim. Important este ce facem pe urma. Ce invatam din greseli. Poate primul pas ar fi un “imi pare rau, ma doare ca te-am ranit”.

 

Si nu in ultimul rand, ii ador pentru ca sunt atat de diferiti de noi. 

Ii ador pentru ca ne  fac sa ne simtim frumoase atunci cand nu suntem perfecte. Cand ne  simtim “vazute”. In siguranta.

Cand ne  simtim femei. Cu un barbat.

Si asta e sexy.

 

Eu azi sunt recunoscatoare  pentru ei. Pentru ca exista. Si fac o treaba foarte buna.

 

Tu pentru ce esti recunoscator azi?

 

Concept suntuncopac: soulsmakinglove

Muzica: Goo Goo Dolls-Iris Lyrics

 Foto: Catalin Marcu

Make-up: Cristina Barcan by Atelier Paris  

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.