Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Cum fac dragoste doi copaci yoghini

3 Comments

Audio play:

 

suntuncopac

 

Draga copac,

 

“Placerile corpului”  sunt ca baloanele de sapun – spumoase, efervescente dar se sparg repede. “Placerile sufletului” sunt linistite, frumoase, sublime, de durata si se catara in continuu inspre  frontierele din lumea nevazuta.

Te-am socat cu titlul de azi?:) Planuiam mai demult un concept mai senzual-spiritual  cu sotul copac, dar sincer nu ma gandeam ca in final va accepta. Ce-i drept, mai scapa si el pe  la clasele de yoga (care ii fac foarte bine si -l ajuta sa reziste la multele ore in picioare in spital) si …….ma iubeste.  Poate de asta a acceptat. Si ii multumesc pentru asta. ❤

  

Asa ca, iata cum fac dragoste doi yoghini:


 

 • isi impreuneaza mainile:  iubesc mainile sotului meu.  De cand l-am cunoscut prima oara, cand mi-a deschis  usa si i-am vazut degetele lungi si fine am stiut ca mi-as dori sa ma protejeze in palmele lui toata viata. Asa ca de fiecare data cand avem ocazia, ne atingem degetele, palmele. Uneori eu exagerez, si ne mai ciondanim pe tema asta, pentru ca mie imi transpira mainile repede-zice el, si atunci ar fi momentul in care ar trebui sa incetam. Alteori, eu ma multumesc sa-i privesc mainile in somn…Pentru mine tot o atingere este…pentru ca la un moment dat, inveti “subtila diferenta intre a tine pe cineva de mana si a pune stapanire pe un suflet..”
 • se privesc  in ochi:  uneori nu isi zic nimic.  Dar printre gene, in cateva secunde si-au spus povestea sufletului;
 • isi asculta bataile inimii: pentru ca uneori uitam ca suntem cu adevarat in viata in jungla asta urbana si uitam ca  mai avem de facut milioane de lucruri  de acum inainte impreuna!
 • sunt unul pentru altul atunci cand vor sa-si zica ceva: orice!  Nu mi se pare nimic mai sexy decat sa iti pese de cel de langa tine, si sa -i asculti gandurile, visele, sperantele, problemele, neajunsurile, supararile, dorintele. Ok, e adevarat, poate noi femeile avem tendinta de a vorbi un pic mai mult , dar cred ca este extrem de important sa ne oferim increderea in conversatie unul altuia, care sa te faca sa intelegi ca poti sa spui orice ai pe suflet;
 • sunt sinceri unul cu altul: poate la un moment dat, iti dai seama ca ai mintit atat de mult la viata ta, incat pur si simplu nu mai are rost sa te ascunzi. Si te dezbraci de minciuni, suspiciuni si ezitari, si te intalnesti la baldachinul vietii cu cel/cea care merita sa te vada doar dezbracat/a de minciuni.
 • isi ofera cel mai de pret dar unul altuia: linistea si increderea. Cred ca vine un moment in viata cand iti dai seama ca nu “jucariile”, masinile, parfumurile si excursiile te fac mai bogat si sigur intr-o relatie, ci cineva langa care sa te multumesti doar sa respiri usurat in liniste si incredere: fara jocuri bolnavicioase, fara santaje, fara amenintari;
 • poate mai gresesc, se mai cearta, contrazic, si uneori isi mai vorbesc urat. Dar intotdeauna, intotdeauna, se pun unul in papucii celuilalt si realizeaza cand trebuie sa spuna si sa simta un “imi pare rau! sau te rog iarta-ma”. Si invata din greseli.
 • Poate uneori, rand pe rand, “mai cad la pamant”. Dar invata sa se  “tarasca unul pe altul in spate” pana cand isi revin.
 • se ajuta unul pe altul sa creasca, sa evolueze, sa fie oameni mai buni. Se ajuta sa inteleaga ca au un rost pe lumea asta, impreuna si separat!
 • nu se vorbesc de rau unul pe altul la alte persoane. Nu, niciodata! Ok, poate doar in gluma, dar niciodata cu rautate! Se apara, se protejeaza si nu permit altora sa denigreeze ceea ce au  ei construit. Pentru ca inainte de toate au decis sa fie cei mai buni prieteni.
 • nu se eclipseaza unul pe altul, nu fac competitii, nu se sufoca.
 • se admira unul pe altul si se inspira.  Da, mai presus de iubire se admira.Si isi spun cu sclipiri in ochi,  in gand sau cu voce tare: doamne, ce norocos/oasa sunt!
 • sunt recunoscatori vietii pentru ca s-au intalnit.

 

Asa ca poate atunci cand faci cu adevarat dragoste nu este vorba numai despre a sti si a dori sa cunosti fiecare curba, pistrui, fior din corpul celuilalt. Poate este vorba despre a cunoaste fiecare zambet si tristete care rideaza chipul.

Poate este vorba despre o atingere dincolo de piele…. Pana la inima.

Si asa orgasmul poate dura o viata, nu cateva secunde…

 

Eu astazi sunt recunoscatoare  pentru inca o zi cu tine.

 

Tu pentru cine esti  recunoscator azi?

 

Concept suntuncopac: soulsmakinglove

Muzica: The Perishers – Nothing like you and I

Foto: Catalin Marcu

Make-up: Cristina Barcan by Atelier Paris

 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

3 thoughts on “Cum fac dragoste doi copaci yoghini

 1. Cred ca este articolul meu preferat din cele scrise de tine pana acum… Foarte frumos si sincer si din inima scris!

 2. M-ai facut sa plang in mijlocul conferintei Social Media for parents :)) it was fun ofc! Fte emotionant articolul tau, aveti o relatie fte faina. Si mi-a placut si titlul SOC 😛 frumos foc imi place de voi. Am citit dupa prez lui Gaspar Gyorgy care zicea despre importanta cuplului parintilor in rel cu copiii. Lovely inspiration!

 3. multumesc copac Anonim si draga Tea<3 ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.