Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Esti scriitorul propriei tale vieti?

Leave a comment

Audio play: 

artar

Draga artar,

In fiecare zi scriu cate o poveste, asa mi-am luat angajamentul. Trebuie sa recunosc, ca nu este deloc usor. Uneori rasare soarele, si eu habar nu am ce sa scriu:).  Azi, fiind una din zilele acelea, ma uitam senina pe geam  sperand sa-mi vina o idee sa incep propozitia, si m-a lovit un gand: dar eu sunt “autorul” povestii mele de viata sau altcineva “scrie ” pentru mine? 

Nu ma refer la ” Scriitorul Suprem” , ale carui capitole le accept, ma refer la presupusii “scriitori” dintre noi, care-si fac loc cu coatele incercand si ei sa mai scrie cate un rand in povestea noastra?

Ar trebui sa fie cel mai usor lucru din lume sa fii tu insuti, sa fii scriitorul propriei vieti, sa iei propriile decizii pentru tine, dar nu e asa.

Treaba e ca de cand ne-am nascut societatea ia decizii pentru noi, si poate uneori eticheta mintea, corpul, fiinta.  Incearca sa ne scoata din unicitate. Impune tot felul de lucruri si uneori pierdem contactul cu noi. Incearca sa ne faca sa fim altceva decat ceea ce eram meniti sa fim.

Trebuie sa fim foarte puternici si centrati in noi insine, sa ne luam responsabilitatea de a lua  deciziile cele mai bune pentru noi. Trebuie sa avem incredere in talentele noastre, aspiratiile noastre sa ne permitem sa experimentam, sa ne asumam riscuri si sa gresim. Altfel, cateva momente de neatentie si slabiciune, si altcineva ia decizii pentru noi: parintii, profesorul de la scoala, mentorul, psihologul, doctorul, seful, sotul/sotia, etc..

Ca niste artisti, ca niste personaje dintr-o carte incercam sa dam ce este mai bun din noi sa traim un scenariu poate deja scris de altii. Uneori poate fi un scenariu bun, dar trebuie sa avem ochii deschisi tot timpul, sa analizam, sa ascultam si sa luam ce credem noi ca este mai bun pentru evolutia noastra.

Sa ne supunem si in acelasi timp sa detinem controlul asupra povestii noastre- poate fi o carare spre sursa vietii noastre unde bucuria sufletului face baie.

Eu azi sunt recunoscatoare pentru momentele lipsite de inspiratie, care se dovedesc sursa unor idei interesante:).

Tu pentru ce esti recunoscator azi?

Concept Soul Decor : suntuncopac

Foto:  suntuncopac

yoga pose:  standing back extension

hainele copacului:  H&M

Muzica:  the notebook- soundtrack

Inspirata de : Osho si fereastra

http://www.suntuncopac.com 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.