Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Sunt un purice care calareste elefantul

Leave a comment

Audio play:

touch

 

Draga nuc,

Azi iti voi spune povestea puricelui si elefantului:

“A fost odata un purice care se credea regele lumii. Intr-o zi s-a hotarat sa se duca la plaja, sa faca o baie. Dar plaja era era la multi km distanta inspre vest, iar el, puricele nu putea sa faca decat cativa cm singur asa ca trebuia sa faca rost de un mijloc de transport si  l-a chemat pe elefant, a sarit in carca lui si i-a ordonat sa mearga la plaja.
Dar elefantul nu avea chef de plaja, el vroia in padure, spre est.Puricele nu avea ce sa faca de sus, asa ca a acceptat calatoria si loviturile crengilor si frunzelor.
Puricele l-a rugat pe elefant sa-l duca la farmacie sa-si ia un unguent pentru fata dar el tot mergea inspre munti, si puricele era ingrozit de spaima si frig.
Intr-o zi, puricele foarte bolnav il roaga pe elefant sa-l duca la doctor, dar elefantul nu-l asculta si-si schimba directia cu viteza spre plaja unde a facut o baie calda si aproape l- a inecat pe purice.
In acea noapte, incalzindu-se si uscandu-se la foc, puricele se intoarce spre elefant si-l intreaba: “aaaaa maine ce planuri ai?”:)” 

Poate te intrebi care este morala acestei povesti: daca esti purice si vrei sa calaresti un elefant, poate ar trebui sa -l intrebi care este planul lui, la inceputul calatoriei.
Tu , eu, chiar suntem niste purici  care calaresc  niste elefanti. Puricele reprezinta mintea constienta care cuprinde ratiunea, ambitia, aspiratia, planurile, speranta. Pe scurt tot ceea ce  consideram a fi …noi . Iar elefantul este mintea  subconstienta.
Cam asa lucreaza ele impreuna, ca si calatoria puricelui cu elefantul:crezi ca o sa te duci la plaja cu un nou prieten dar elefantul galopeaza in directia total opusa. Se intampla la fel in relatiile noastre amoroase, afaceri, in interactiunile de orice tip.

 

Eu azi sunt recunoscatoare pentru ca in prima vacanta in Asia unde am mangaiat si pupat un bebelus paros de elefant, si tare dragut a fost.

 

Tu pentru ce esti recunoscator azi?

 

Concept Soul Decor : suntuncopac 

Foto:  suntuncopac

yoga pose:  touching a tree

hainele copacului: Livada cu Rochii

Muzica:  GREENSHAPE – La La La

Inspirata de:  Codul fericirii de George Pratt si Peter Lambrou

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.