Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

10 lucruri care mi-au redat libertatea!

Leave a comment

japan yoga

Copac,

 

Eu azi sunt recunoscatoare pentru ca dupa ce am experimentat lucrurile de mai jos, m-am simtit mult mai bucuroasa, mai libera si mai usoara:

1.  Sa ma scol si primul lucru pe care sa-l fac sa nu fie sa pun pana pe telefon si sa dau drumul la aplicatia de Facebook.  Am invatat sa scot capul pe geam, sa ma uit la soare si sa respir aerul curat ca atunci cand eram mica.

2. Sa ma abtin sa critic, sa barfesc si sa judec oamenii. Este greu, inca imi este greu, dar macar sunt constienta atunci cand inca o fac si am acel sentiment de vinovatie.

3. Sa nu mai cersesc afectiune si iubire de la ceilalti  si sa iubesc ca un paianjen, incercand sa-i prind cu forta in plasa. ( vezi mai mult aici: https://suntuncopac.com/2014/02/02/a-tine-pe-cineva-cu-forta-cu-un-paianjen/)

4. Sa incetez sa-mi vorbesc urat, sa ma mint,  sa-mi spun cat de nemultumita sunt de mine, si cat de gresit fac lucrurile. Pentru fiecare celula din noi, vocea noastra interioara este ca un imens radio, care poate face atat bine cat si rau. Trebuie sa avem grija de cum ne educam intregul univers interior astfel incat el sa lucreze cu noi nu impotriva noastra.

5. Sa mananc mai putina carne. Inca mananc ocazional peste si pui, dar in curand macar puiul sper sa-l scot de tot din alimentatie .  Sa iubesc mancarea si sa nu ma invinovatesc pentru ceea ce depaseste aportul zilnic de calorii maxim admis. Sa nu “mai mananc emotional”. ( vezi mai mult aici:  https://suntuncopac.com/2014/03/10/dieta-mea-cu-super-rezultate-transformare-rapida-in-cateva-zile/ )

6. Sa incetez sa ma uit la stirile si emisiunile de 2 lei de la TV, sa citesc ziare si site-uri de barfe si lucruri inutile.

7. Sa nu mai  cer permisiunea si aprobarea celorlalti pentru tot ceea ce fac in viata personala.

8. Sa nu ma mai compar cu altii si sa nu mai pretind ca sunt ceea ce nu sunt. Sa nu fiu, ceea ce ceilalti vor sa fiu. Sa fiu autentica. Sa nu inghit otrava societatii care ne multiplica pe toti ca niste personaje din desene animate. ( vezi mai mult aici: https://suntuncopac.com/2014/05/03/nu-juca-in-filmele-altora-sau-fii-cine-esti-si-nimic-mai-mult/)

9. Sa renunt la cei care nu ma ajuta sa cresc si sa evoluez, cei care nu ma sustin, care incearca sa ma transforme in ceea ce vor ei sa vada si nu se multumesc cu ceea ce sunt cu adevarat.

10. Faptul ca am renuntat la masina,  odata cu ea la nervii din trafic si implicit am inceput sa iubesc plimbarile lungi pe jos si -mi fac mai des drum prin parc.

Tu pentru ce esti recunoscator azi?

Concept Strip OFF: suntuncopac 

Foto: Catalin Marcu

Copac: Flori

Make-up: Paulina Buldumea, Cristina Ghergu

Outfit: Cambodian Kimono

Muzica:  ZEN music

Inspirata de:  lucrurile care nu ma lasa sa fiu libera

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.