Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

De azi nu mai esti singur!

1 Comment

yoga elephant

 

Draga copac,

Am cunoscut multi oameni carora li se citeste  panica, disperarea in ochi pentru ca nu sunt intr-o relatie, pentru ca sunt singuri.

Insa la fel de multi oameni cunosc care sunt singuri si sunt foarte ok cu treaba asta.

Am cautat in dictionar,  si a fi singur este sinonim printre altele cu a fi solitar. In ciuda a ceea ce spune dictionarul, Osho mi-a deschis ochii si m-a facut sa inteleg ca solitudinea e o stare de spirit pozitiva,  pe cand singuratatea este o stare de spirit negativa.

Cand esti singur iti lipseste constant celalalt,  tanjesti dupa ceva,  doresti ceva, cersesti ceva, uneori esti cam disperat dupa acel ceva. Si asta se vede in ochii tai si sperie! Insa solitudine inseamna ca esti multumit cu tine, cu ce ai, esti implinit, simti ca toata lumea e a ta; solitudinea te centreaza, pe cand singuratatea de descentreaza.

Asta inseamna ca inainte de a intra intr-o relatie trebuie sa cazi la invoiala cu singuratatea ta? DAAAA! Cu atat mai mult, cu cat singuratatea ta se transforma in solitudine.

Poate numai atunci vei putea sa intri intr-o relatie profunda. Daca intri intr-o relatie cand te simti singur si batut de soarta, il vei exploata pe celalalt, il vei iubi ca un paianjen, te vei folosi de el.

Asa ca mai intai fii solitar, bucura-te de tine, iubeste-te!  Investeste in tine! Fii atat de autentic incat nu conteaza daca vine cineva si bate la usa ta sau nu.

Singuraticii nu sunt sexy, imi pare rau sa spun asta :(. Nu sunt atragatori! Tristetea din ochii lor  sperie pe ceilalti! Dar persoana care traieste in solitudine, intodeauna va fi atragatoare, si are mai multe sanse sa intalneasca pe cineva care isi traieste la fel de frumos solitudinea. Si atunci nu va veti folosi unii de altii, nu va veti exploata.

Mesajul meu pentru tine astazi este sa renunti la haina ponosita si netragatoare de om SINGUR si sa alegi sa porti ceva din “noul trend”, un outfit mega cool de SOLITAR care iti va schimba perspectiva, si va deschide foarte multe usi!

 

Eu astazi sunt recunoscatoare pentru acest sinonim!

Tu pentru ce esti recunoscator azi?

yoga pose: dancer’s pose

muzica: Piano guys

inspirata de : Osho

 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “De azi nu mai esti singur!

  1. Draga Copac, ai pus punctul; pe “i” de la solitar. “The more lonely you feel the more depressed you feel; the more the need for having company. The more joyful you become the more exuberant you become, the less and less you need company. So when you’re alone if you feel lonely that means obviously you’re in bad company”. Sadhguru Jaggi Vasudev Astazi sunt recunoscatoare pentru ca am ales solitudinea, nu singuratatea. In solitudine am facut cunostinta cu mine insami si, usor, usor, cu intregul univers…Namaste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.