Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Este ok cand nu esti ok!

1 Comment

yoga tree

Draga copac,

‘Ce mai faci? Ah, nu raspunde, ca stiu raspunsul : ‘OK?!’

Copacule, nu puteai sa fii si tu mai creativ?

Hai sa fim seriosi ca nu facem tot timpul bine, dar ghici ce, este perfect normal sa ne asumam ‘luxul’ de a nu face bine intr- o zi si sa ne recunoastem asta, cu demnitate.Vorba lui Mooji :’ Its ok not to be ok’.

Noi, oamenii, suntem ca un hotel.Intr-o zi putem sa primim niste oaspeti draguti, poate sa vina Dl Curaj ,sau  Iubire, sau Doamna Daruire, si Incredere etc, dar in alte zile la fel de bine ne poate vizita Dna Frica, Dl Tristete cu Dl Paranoia si Dl Gelozie, etc. Cand lucrurile nu merg tocmai cum trebuie, si te gandesti ceva timp, ca e ceva in neregula, incepi sa te ingrijorezi, si se produce bulgarele de zapada.Tu singur iti definesti starea, o creionezi si ii dai aripi.

Stiu ca toti vanam fericirea in fiecare zi , dar ce ar fi sa mai  acceptam din cand in cand ceea ce traim cu adevarat?  Ce- ar fi sa ne zicem: ” Stii ceva, e ok ca azi sa nu ma simt ok, si nu o sa-mi pierd restul zilei  gandindu-ma la asta”.

Asa ca data viitoare cand te intreb ce faci, si tu ai una din zilele alea simte-te liber sa-mi spui ca esti ok ca nu esti ok.

Eu pentru zilele astea  sunt recunoscatoare azi !

Tu pentru ce esti recunoscator azi?

acro yoga

muzica: Argatu` – O sesiune pe folclorul romanesc si aroman

inspirata de: Mooji

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Este ok cand nu esti ok!

  1. Da, Copacel, asa e: nu sunt ok, dar e ok! Ce-ar fi acum sa stau gandindu-ma la ziua cand…. Uite ca vreau sa traiesc frumos orice secunda, pentru ca ingrijorarile si stresul NU imi vor rezolva problemele; dimpotriva: ma vor impiedica sa vad limpede care e cea mai buna decizie. Asa ca…subscriu: Este ok cand nu esti ok! Namaste! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.