Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Cui vreau sa multumesc pentru ca scriu astazi pe acest blog

Leave a comment

namaste greece

 

Draga copac,

Poate de aici a pornit totul: pentru  ca  am fost curioasa sa aflu cine sunt.

De mult timp vroiam sa incep un proiect personal in care sa scriu cu sufletul nu cu condeiul, insa  nu gasisem ceva cu care sa ma identific cu adevarat.

Stiam ca trebuie sa incep ceva. Dar nu stiam ce.

Tot ce am aflat pana acum m-a facut sa ma identific cu un COPAC, si sincer sper sa raman asa multa vreme. Asta pana cand ma voi transforma intr-un ELEFANT.:))

Poate este prea personal sa va spun, dar ideea blogului mi-a venit in vis  cum vreo  4  luni.In cateva minute mi-am proiectat pe un ecran virtual logo-ul, viziunea, primele teme, conceptul pentru poze,  mi-am auzit propria voce spunand niste lucruri, ceea ce m-a facut sa inteleg ca trebuie sa livrez niste mesaje audio. A fost un vis  frumos.  Si de atunci am inceput sa creionez.

Si se pare ca am facut bine.

DSC_0080 modified

 

Ca am ajuns astazi la 1 luna si jumatate la peste 50.000 de vizite, nu stiu, parca este un numar pana la care nici nu stiu sa numar, sincer, nu m-am asteptat! Dar sunt super bucuroasa!

As vrea sa multumesc:

 • Sotului meu. Cel mai mare critic dar si cel mai mare sustinator( din umbra, nu recunoaste). Cel care imi detrona orice idee pe care eu o vedeam sus pe un piedestal.  Asta pentru ca vroia sa dau ce este mai bun din mine. Si am dat. Dar de multe ori am facut tot ce zicea el sa nu fac. Hihihih!
 • Lui Carlos, profesorul meu de yogilates de miercuriJ.  M-am indragostit de aceasta practica la orele lui. Nu stiu cat de “ca la carte” este tehnica lui in sine, dar ce stiu este ca acest om minunat mi-a livrat niste mesaje, a trezit niste lucruri in mine, si m-a facut sa caut raspunsuri;
 • Mamei mele. Pentru ca sunt cea mai buna partea din ea. Si ea este minunata. Educator de profesie, a pus stiloul in mana la sute de elevi.
 • Companiei in care lucrez: pentru ca daca nu ajungeam la World Class, cred ca ramaneam un soricel cu un XL si PPT  in brate.  Nu cunosteam beneficiile sportului si nu cunosteam atatia oameni frumosi.
 • Anei Cordea- colega mea, instructor de body & mind World Class, coach si maestru Reiki, pentru ca este un om bun si frumos si a facut ea ceva de a deschis o poarta in mine.
 • Lui Harry si Anei Silivas de la Eu Comunic! Pentru ca printre altele m-au ajutat sa-mi gasesc  raspunsuri la niste intrebari pe care mi le-am pus la inceputul workshop-ului;
 • Surorilor Lavinia& Simona Negrila pentru ca se ‘ridica una pe alta’ si pentru ca mie mi-au insuflat dragostea pentru Asia, loc care m-a facut sa renasc si sa infloresc, si m-a inspirat in scrierea articolelor pentru acest blog!
 • Asiaticilor cu ochii migdalati pentru ca mi-au aratat ce inseamna recunostinta pentru lucrurile simple.
 • Minodorei Dinuprimul copacel sustinator de pe blogul meu care a facut acest inceput unul frumos, si a incurajat alti copacei sa se alature filozofiei mele/noastre despre viata.
 • Voua celorlalti  copacei insetati de viata, pentru ca ati avut incredere in mine si mi-ati aratat prin sfaturile si sustinerile voastre ca fac ceea ce trebuie.
 • Nu in ultimul rand surorii mele ( pasare cantatoare fiindJ) pentru ca mi-a promis ca va canta tot timpul  cerului si pamantului de pe ramurile mele;

Eu astazi va sunt recunoacatoare voua!

Voi pentru ce sunteti recunoscatori azi?

yoga pose: lotus/namaste

Muzica: https://www.youtube.com/watch?v=VnlyNIvQOt4&feature=youtube_gdata_player

inspirata de : voi

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.