Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Dieta mea cu super rezultate- transformare rapida in cateva zile

4 Comments

Draga copac,

Surpriza! Dieta mea, solutia mea magica ca sa ma mentin in forma consta in faptul ca iubesc mancarea la nebunie:)! Iubesc ce primesc in farfurie si mai fac urmatoarele lucruri:

1.    Sunt recunoscatoare pentru ce am si ce sunt in fiecare zi.

2.    Fac yoga cat de des apuc, la sala sau acasa.

3.    Citesc mai mult- si aici nu ma refer la stirile din revistele de scandal sau tonele de articole online, ma refer la carti adevarate care iti ofera sansa sa te pierzi in poveste  si sa-ti imaginezi diverse scenarii. Fie si doar cateva pagini pe zi, te relaxeaza mai mult decat click-urile pe net si -ti alunga gandurile despre  mancare.

4.    Ofer mai mult: timp- familiei mele, pasiune- la serviciu, ganduri bune-oamenilor straini.Donez haine si obiecte care nu mai sunt utile cunoscutilor dar si familiilor nevoiase.

5.    Iert mai mult: pe mine si pe cei din jur. Mie nu imi fac promisiuni dramatice si nu ma pedespsesc daca nu am facut ceva conform planului: de ex daca am mancat 2 felii de tort in loc de 1:D. Pe ceilalti ii iert nu ca sa le fac lor un bine, ci in primul rand sa imi ofer mie pace.

6.     Incerc sa uit de telefon cat se poate de des: cateodata cand merg spre serviciu sau sala si stau cu ochii in telefon pe mailuri, ma simt atat de vinovata, ca un ecran mic si trist ia locul unor scene de viata reale din jurul meu: copiii care merg la scoala, mirosul croissantelor proaspete, claxonul masinilor.

7.    Incerc sa fiu foarte eficienta in timpul orelor de lucru pentru a termina la timp treaba si a veni mai repede acasa sau a iesi intr-un loc interesant. Nu iau pauze de cafea si tigara, nu ma pierd in ganduri aiurea.

8.    Ma conectez mai mult cu natura si animalele: in vacante incerc sa stau cat mai mult desculta, sa simt nisipul intre degete sau sa ma racoresc in valurile ; sa  studiez comportamentul  animalelor si sa le iubesc.

9.    Ma conectez mai mult cu oamenii, indeosebi cu cei pe care nu ii cunosc. Vreau sa le aflu povestea, sa invat din greselile  lor, sau aud prin urechile lor, sa vad prin ochii lor, sa ating prin mainile lor, sa respir  prin nasul lor.

10.  Imi dezvolt laturile artistice: pictez, ma joc de-a actoria, cant in baie, dansez cu catelusa, scriu poezii si povesti.

Pe scurt? Nu ma plictisesc! Nu  am timp sa ma ingras!Suna bine nu? Uimitor este  ca si da rezultate.

Tu pentru ce esti recunoscator azi?

yoga pose: hands stand variation

muzica: Jennifer Hudson – All Dressed In Love

inspirata de:  Cantar

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

4 thoughts on “Dieta mea cu super rezultate- transformare rapida in cateva zile

  1. 🙂 Pentru ce sunt recunoscatoare azi? Pentru laptopul meu! De ce si cum am ajuns la concluzia aceasta? Ei bine, o problema cu lcd-ul care este “negru”, nu se mai aprinde (negru de suparare probabil :p ). Sunt recunoscatoare pentru lectia primita si mi-am propus ca pe viitor sa fiu mai “atenta” cu lucrurile care ni se par normale si de la sine sa le avem in viata noastra. De exemplu, sanatate, sa putem merge, sa avem acces la internet, etc. O zi superba!

  2. Sunt recunoscatoare pentru multe din ce se intampla in viata mea , sunt recunoscatoare pentru blogul acesta ,pentru ca “ma trage de maneca si-mi spune: hei,ia o pauza si priveste in jurul tau ,sunt atatea persoane ,animale ,lucruri ,momente pentru care ai putea sa- ti exprimi recunostinta ! ”
    Astazi sunt recunoscatoare pentru diminetile in care sunt doar eu si cafeaua mea ,si cartea mea , si fereastra pe care vad copacii din gradina ,si toate acestea sunt invaluite in liniste .Asta pana incepe vecinul de sus sa bata cuie:).
    Multumesc copacule,iti doresc o zi minunata.

  3. Multumesc pentru gandurile voastre dragi copacei. Postati si pe pagina de facebook, ca sa va includ in concursul la care puteti castiga elefantelul pictat de mine:).

  4. Articolul asta a sunat ca un breaking news specific cancan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.