Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Scrisoare catre Mama Copac

1 Comment

Asculta aici copacul:

Mama Copac,

Ce faceai tu acum 32 de ani cu 3 zile inainte sa-mi dai nastere? Ce vedeau ochii tai? Ce respira nasul tau? Ce auzeau urechile tale? Ce simteau mainile tale?

M-am trezit de dimineata cu un sentiment de caldura si protectie. De curiozitate si nerabdare. Mainile tale mangaiau acum 32 de ani cu miscari calme si dulci,  burtica  in care 9 luni mi-am scris istoria. Oare te gandeai cum voi arata? Cu cine ma voi casatori? Cati copii voi avea? Oare te gandeai ce om voi deveni?

Mi-ai dat nastere in primavara vietii tale, un timp al fertilitatii si dragostei, al visurilor, sperantelor si  al prospetimii.

M-am jucat in gradina ta, am dansat sub soarele tau, m-am odihnit sub stelele tale. In tot acest timp am mancat din fructele tale pana cand nu a mai ramas nimic de luat.

Apoi te-am facut sa suferi cand am decis ca vreau sa devin EU, eu entitate separata de tine, incercand sa stau pe propriile picioare, un prizonier in propriie ganduri. In tot acest timp, tu totusi  ai fost acolo si m-ai privit de departe. M-ai lasat sa devin EU.

In gradina  vietii am invatat de la tine cum sa-mi cresc o inima mare si puternica, cum  sa- mi ascult  propriile batai ale tobelor, cum sa urmaresc stelele pe care numai eu le vad.

Cand ploile de primavara erau prea puternice, tu m-ai lasat sa ma ascund sub ramurile tale, si m-ai invelit cu frunzele tale verzi.

Draga mea mama, vreau sa-ti reamintesc ca ai facut o treaba buna. Ca sunt viitorul tau. Ca cea mai buna parte din tine, mai blanda, mai puternica este acum cea mai buna parte din mine. Intrucat acum e momentul sa –mi ancorez radacinile puternic in pamant cu menirea mea in viata , casnicia mea si  viitorii copii, iti sunt atat de recunoscatoare tie mama, femeia care m-a invatat ca totul merita, si ca tot ce as mai putea cere Universului, ar fi, sa raman acea parte din tine.

La multi ani mama!

Semnat, Fetita ta

Tu pentru ce esti recunoscator azi?

muzica: Piano Guys

inspirata de : Mama Copac care m-a lasat sa devin EU

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Scrisoare catre Mama Copac

  1. Ce facea mama Copac cu 32 ani in urma?? Era tanara, emotionata la maxim ! Nu stia ce-i va aduce Bunul Dumnezeu ! Nu se faceau ecografii atunci si curiozitatea era maxima!Avea bocceluta pregatita pentru spital !Era nerabdatoare sa paseasca pe Taramul minunat , neinteles de cei care inca nu l-au pasit, Taramul dragostei neconditionate, Taramul iertarii , Taramul bunatatii, Taramul MAMELOR !!Multumesc Copac Andreea Pautov Ionita ca mi-ai iesit in cale !Si m-am indragostit la prima vedere de acest Taram ! Pentru ca stiu cat de minunat este sa ai frati( Tanta Radu si Chirita Marius-Gelu ) am decis sa repet experienta ! A sosit pe lume , tot primavara , al doilea Copac Georgiana Ionita ! Ma simt o mama implinita! Fetele mele ma reprezinta cu mare cinste! Fericirea lor reprezinta fericirea mea!Le ador, le iubesc asa cum e firesc sa faca fiecare mama!!Multumesc Doamne ca m-ai binecuvantat cu asa minunatii !!Multumesc Doamne ca in viata m-ai ajutat sa am cea mai nobila meserie -acea de MAMA ! Intotdeauna si copiii mei de la scoala nu i-am considerat decat copiii mei!Multumesc Doamne ca si aici m-ai binecuvantat cu copii minunati!
    Totul nu era posibil pentru a pasi pe acest Taram minunat daca nu ar fi fost si tata CopacTudorel Ionita !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.