Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Intalneste-te cu fata din cada

1 Comment

Draga copac,

Azi intalneste-te cu o tipa careia ii plac baile calde cu multa spuma, pentru ca ea stie ca ce ne e dat pe acest pamant fiecaruia dintre noi nu dureaza o vesnicie,  asa cum apa in care isi scalda in fiecare zi corpul  la final intotdeauna se raceste.

Deci azi , cunoaste fata din cada. In sensul ca ii place sa fie curatica 😀 dar si in sensul ca prefera sa dea mai degraba banii pe  uleiuri si saruri de baie decat pe haine scumpe. Sa citeasca in baie. Da asa e, posibil sa strice toate cartile.Sincer,  are o problema si cu spatiul din baie- nu ai loc sa mai pui un mop sau un dezinfectant de toaleta pentru ca toate rafturile si sertarele sunt pline de cosmetice de baie si lumanari.

Indragosteste-te de o tipa care si a botezat fiecare deget de la picior si poarta conversatii imaginare cu ele si cu jucariile piuitoare aduse de catelul ei  in baie. Pentru ca ea stie ca  ratza galbena si elefantul cu  buline,  fac  mai mult decat sa pluteasca.. ei  o asculta.

E usor sa o gasesti. Este tipa aia care sparge petrecerile si pleaca prima. Este tipa aia care sta cu un ceai cald in mana in baruri si cluburi, nu numai pentru ca- i  place gustul  si mirosul dar prefera sa stea cu ceva ce-i tine cald decat cu o armata de oameni  printre care sa-i fie frig.

Este tipa de la  raionul de home & deco de la H&M sau poate la discounturile  de 70% de la Zara home. Dar o gasesti si in buticurile de nimicuri. Si pe la librarii si ceainarii.

O recunosti pentru ca pare din alte timpuri. Pentru ca placerea ei cea mare este sa se dezbrace nu sa se imbrace:sa ajunga cat mai repede si sa stea la sueta  cu baloanele de spuma din cada.

Pentru ea sa petreaca timp in cada este ca o meditatie. Cu fiecare respiratie si miscare circulara pe cap, se spala de invidii, barfe de la birou, responsabilitati, mailuri, telefoane, neincrederi si dezamagiri. Si e ca noua.

S-ar putea sa te sperie cateodata. Poate a lasat prea mult apa fierbinte  sa curga si acum este rosie ca focul si zici ca plange. Cateodata se scufunda in apa si incearca sa priveasca printre baloanele de spuma si sa auda ce incerci sa-i comunici.  I se pare amuzant ca vocea ta este distorsionata.O pierzi vreo ora pe zi, dar intodeauana se intoarce la tine dupa ce apa s-a racit. Si cand vine in pat cu manutele crete si ridate de la apa si se ghemuieste in bratele tale,  tu stii ca o vei iubi si cand tot corpul el va fi tot brazdat de riduri.

Intalneste-te cu fata din cada, pentru ca ea stie ca ce ne e dat pe acest pamant fiecaruia dintre noi nu dureaza o vesnicie asa cum apa in care isi scalda in fiecare zi corpul intotdeauna la final se raceste.

Eu astazi sunt recunoscatoare pentru ca ma bucur de fiecare balon de sapun din cada pana cand se sparge.

Tu pentru ce esti recunoscator azi?

muzica: Rihanna – Stay ft. Mikky Ekko

inspirata de: baloanele de sapun, apa fierbinte care se raceste si yoga teacher -Sarah Brose

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Intalneste-te cu fata din cada

  1. Astazi sunt recunoscatoare pentru Andreea Pautov Ionita:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.