Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Si fericirea se cumpara! ‘Ti-o vand’ eu!

Leave a comment

yoga cambodia

Draga copac,

Azi poate te-ai trezit cu gandul  ca nu  ai mai nimic, si ca nu esti bun de nimic. Ca ceilalti din jurul tau nu se ridica la asteptarile tale. Ca e urat afara, ca te simti rau, de fapt azi crezi ca  nimic     nu -ti merge bine. Ca esti nefericit. Cateodata  parca avem mai multe probleme ca oricand si toata lumea se darama in jurul nostru. In unele zile pur si simplu credem ca suntem niste nefericiti si ca nu avem nimic.

Dar, daca ne-am reaminti in fiecare zi, macar 5 minute ceea ce avem ,si pentru care ar trebui sa fim recunoscatori, cred ca am fi mult mai fericiti.

Asa ca dupa ce te-ai trezit si ti- ai baut cafeaua, fie ca ploua sau e soare, gandeste-te la 5 lucruri pentru care esti recunoscator si merita sa iti continui cu demnitate ziua.  Si daca esti in lipsa de inspiratie te ajut eu cu cateva idei: gandeste-te ca esti sanatos, ca ai un job, ca ai un acoperis deasupra capului, ca ai cel putin 5 persoane care te iubesc sincer si pentru care contezi enorm, gandeste-te la  gustul cafelei,la  momentul cand ai spus DA sau “La revedere!”:), la mirosul marii, la sarutul pe care il primesti in fiecare dimineata cand pleaca la birou de la partener sau animalul de companie, la momentul cand te uiti in ochii copilului tau si- ti dai seama ca viata face sens.  Si lista continua.

Eu azi sunt recunoscatoare pentru ca mi am dat seama ca recunostinta este una din monedele  prin care imi platesc ratele la fericire.

Tu pentru ce esti recunoscator azi ?

yoga pose: sun salutation variation

muzica: Amelie soundtrack

inspirata de: ‘ratele la banca’ pentru fericire

fsaf

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.