Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Nu scoate dragonul la plimbare dimineata:)!

Leave a comment

horse_riding

Draga copac,

Pot sa spun ca-mi plac diminetile. Chiar imi plac.

Imi place ca nu am un ceas cu alarma si trezirea mi-o face catelusa mea, imi place sa trimit in fiecare zi cate o poza sotului cu figura sifonata de dimineata,  imi place sa-mi sun sora 10 min in drumul pe jos spre birou, imi place sa ma uit in ochii oamenilor sa le vad reactia cand poate am imbracat ceva ciudat.Chiar imi plac diminetile!

Dar in drum spre birou, ma uit in jurul meu, in masini, pe strada, in statiile de autobuz si vad atatia dragoni. Figuri incruntate, uratite  de  ura. Ajung la birou  si nu se poate sa te intampine un dragon-coleg  sau  sef morocanos care are o zi proasta  si printr-o privire sau vorba iti strica toata ziua si te incarca cu energii negative.

Poate unii sunt mai saraci ca altii, unii cu mai multe probleme si responsabilitati ca altii si totusi ma intreb :doamna care vinde covrigi care  zambeste fiecarui client nu are probleme ? De ce ea stie ca nu are rost sa –i incarce negativ pe cei din jur si domnul in  masina scumpa care injura pietonii ce traverseaza pe verde- nu stie ?

Azi mesajul meu pentru tine este in primul rand sa-ti scanezi starea de spirit atunci cand iesi din casa, si daca nu e foarte buna sa incerci atunci cand interactionezi cu altii, fie si printr-o privire, sa nu transferi problemele tale prin limbajul corpului, pentru ca si noi le avem pe ale noastre, multumim:)!Sa nu lasi cu dragonul la plimbare. Iar tu, incearca sa raspunzi cu cate un zambet la fiecare fata dragon dimineata , sa vedem ce iese.

Azi sunt recunoscatoare pentru  cat mai putine dimineti cu dragoni. 😀 😀

Tu pentru ce esti recunoscator azi ?

muzica: Amelie soundtrack

inspirata de: dragonii de dimineata

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.