Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

5 greseli pe care nu ar trebui sa le faceti in relatie. Asta daca vreti sa mearga treaba pe termen lung:)

Leave a comment

yoga beach vietnam surf

Draga copac,

Poate e prea devreme sa ma pronunt,  dar mi-am dat seama ca o relatie buna nu inseamna noroc. O relatie de cuplu sanatoasa presupune  munca, si asumarea riscului de a impartasi sincer ceea ce se intampla cu adevarat in mintea si inima noastra. Presupune compromisuri si comunicare continua-asa ca ar fi bine sa nu mai faceti urmatoarele greseli -asta daca nu vreti sa ramaneti cu buza umflata:):

1.  Sa fiti prea ocupati sa traiti impreuna clipa de ACUM

Cel mai frumos cadou pe care il puteti  face persoanei iubite este prezenta voastra totala in momentul  ACUM. Poate sunteti cu corpul prezent intr- o comunicare , dar daca mintea  voastra este in alta parte(de ex la reduceri pantofi, la gaming, la birou, la mailuri), in final, relatia voastra se rezuma la un joc pe calculator.

( Citeste Puterea Prezentului pentru reflexii mai adanci!)

 Cand aveti timp, dispozitie sau chef, puteti face un exercitiu distractiv: Fata in fata,  in pozitie sezut, unul cu mana pe pieptul celuilalt, cu ochii inchisi,  incercati sa respirati impreuna timp de 10-20 secunde. Fiecare inspiratie si expiratie sa fie un tango.  Cum se simte? Nu este magic?

2.  Sa fiti prea confortabili ca sa va mai spuneti lucruri frumoase

Secretul unei relatii pure nu este o aplicatie  unde sa contorizati zilnic cate ore, zile, luni si ani au trecut impreuna. Inseamna sa va  exprimati dragostea in fiecare zi. Prin cuvinte si actiuni. Uneori doar un zambet, un multumesc, un clasic te iubesc,  un biletel lasat pe frigider poate  lumina intreaga intreaga zi.

 3.  Sa nu faceti compromisuri

Relatiile bune nu se intampla de la sine. Sunt construite pe o fundatie solida de parteneriat, prietenie si compromisuri.O relatie nu inseamna ca impartiti patul in fiecare noapte ci  respect, intelegere, prietenie, sinceritate si devotament.

4.  Sa va doriti sa aveti dreptate tot timpul

Cand vine vorba de relatie, deseori ne rezumam la “Ba eu avea dreptate.. ai vazut? Ti am zis eu, dart u ai inceput primul!” si aducem argumente si contra argumente doar ca sa demonstram ca noi eram aia mai destepti.

Dar pana la urma mai conteaza? Sa ascultam , sa respectam parerea celuilalt fara sa judecam cantareste de 100 de ori mai mult ca simplul fapt de a avea dreptate.

5.  Sa ne ascundem unul de celalalt problemele, nemultumirile

Suntem atrasi unul de altul in functie de calitatile pe care le expunem. Insa problemele, sunt parte din noi de asemenea. Daca le ascundem, nu oferim sansa partenerului sa ne descopere si sa ne iubeasca asa cum suntem noi de fapt.  Trebuie sa punem totul pe masa si sa discutam in amanunt cele mai mici neintelegeri.

Si bonus 6.Este gresit sa incetati sa va  iubiti ca niste copii, sa fiti cei mai buni prieteni. Sa  dansati dansuri stupide, sa va  mazgaliti pe fata, sa va imbracati unul in hainele celuilalt, sa va tachinati dragut, sa va strambati in oglinda, etc.

Eu azi sunt recunoascatoare pentru ca esti cel mai bun prieten al meu draga copac.

 Tu pentru ce esti recunoscator azi?

muzica: sound track PS I love you

inspirata de: cei care zic ca daca ai o relatie buna ai avut doar noroc

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.