Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Astazi m-as intalni la lumina lumanarilor cu altcineva. Asa, de dragul experimentului

1 Comment

tripod

Draga copac,

Valentines Day este azi, uau! Inimioare, nebunii sau anti -inimioare si anti -nebunii.

Confesiuni? Well, eu  nu am primit nimic azi, dar sunt ok cu asta, poate mai incolo 😀 . Alte confesiuni? Nu am niciun plan pentru diseara. Si cu asta sunt ok  :D. Poate ma voi intalni cu mine in cada, voi citi cateva pagini din Bucuria de Osho, voi ciocni un pahar de vin, ma voi lua in brate si voi  fi alaturi de cei care sunt singuri si nu au inimioare lipite pe frunte:)

Si alte confesiuni? Da, as vrea sa enumar cele 4 tipuri de “Velentini (ei sau ele)”  pe care le-am identificat odata cu acest post:

  • ANTI -VALENTINII – sunt cei care  care nu inteleg aceasta sarbatoare, ca e kitch, o chestie inventata de americani sa goleasca magazinele, este fake, cliseu, ca mai bine faci un gest romantic intr-o zi normala. Dar eu zic asa: dar faci cu alte ocazii? Copacei, avem cateva ocazii pe an de bun simt,  in care cu marketing sau nu, ni se aduce aminte sa fim atenti si prezenti unii cu altii!? Este atat de urat, injositor sa oferi un buchet de flori?Cat de fake poate fi? Ar fi minunat daca s-ar intampla in fiecare zi, dar cum nu se intampla, Slava Domnului si cu americanismele astea!
  • VALENTINII de MALL-PARFUMATII CU URSULETII  IN BRATE, cu cutia de bomboane si baloane cu inimioare, ce poarta chilotei rosii ca sa  le reziste dragostea si pasiunea- sunt simpatici, sa recunoastem!
  • VALENTINII SIROPOSI: fac rezervari pe bancile din parc sau  pe acoperisurile blocurilor, aduc trandafiri impaturiti in hartie de ziar. Nu-mi displace aceasta categorie :D!
  • Ar mai fi cei CARE SUNT SINGURI SI SUNT OK CU ASTA. Nu au  nicio emotie legata de aceasta zi, nu plang dar nici nu fac misto, se distreaza cu prietenii poate chiar  dau likeuri pe facebook la cupluri pupacioase, si sunt ‘intimi’  cu timpul lor  liber! F frumos!
  • Ei, si nu in ultimul rand sunt’preferatii ‘mei: CEI CARE ISI INFING UNGHIA IN GAT  cand vad cupluri siropoase, care-si imagineaza cum ar fi daca ar fi ea/el in locul uneia dintre jumatati pentru ca oricum el/sau ea  e urat/a si ea/ea e mai buna si merita mai mult sa fie fericit/a. Sunt cam  disperati sa fie cu cineva. Ei, si aici am un mesaj: dragi copaci, priviti cu iubire  dragostea din jurul vostru, oferiti-o si pe-a voastra gratuit, plantati-va in minte  un gand bun pentru cuplul respectiv, si toata energia pozitiva se va intoarce inzecit catre voi. Ciocniti un pahar de vin  in cinstea voastra si a cuplurilor pupacioase,    bucurati-va de viata,  si nu mai fiti invidiosi pe altii, ca va veni curand si randul vostru sa va pupati pe la colturi 😀 !Trebuie doar sa aveti grija ce va doriti! Va zice asta un copac care a fost si el invidios candva pe ‘siroposenii’:D.

Eu azi sunt recunoscatoare ca am trecut prin toate variantele mai sus mentionate, si toate  luate pe rand sunt extreme de amuzante.  Tu cu ce profiluri de ‘ Valentini’, ai completa lista mea de mai sus?

….. si pentru ce esti recunoscator azi?

yoga pose: tripod headstand variation

muzica: Anda Calugareanu- O portocala

inspirata de: pupaciosii de la colturi si invidiosii pe pupaciosii de la colturi

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Astazi m-as intalni la lumina lumanarilor cu altcineva. Asa, de dragul experimentului

  1. La inceput stiam doar de V-day, si o sarbatoream . Pe urma am aflat de Dragobete, asa ca am inceput sa o sarbatoresc si pe aceasta. De cand, au aparut copiii, ca sa-le cultiv traditiile romanesti, am ramas doar la Dragobete.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.