Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Sesiuni Private

Sesiuni Private de YOGA/ terapie/coaching

SESIUNI PRIVATE DE YOGA /MEDITATIE/ TERAPII INTEGRATIVE

Draga copac,

Eu cred ca energia de grup este incredibila, insa te inteleg daca uneori ai nevoie sa primesti mai multa atentie, o imbratisare si o vorba calda. Asa ca daca vei simti  sa te lasi in grija mea, voi face tot posibilul sa te ajut sa iti indeplinesti singur obiectivele. Beneficiile fizice sunt importante, insa avantajul colaborarii cu mine cred ca este in primul rand la nivel de suflet. In functie de lucrurile pe care simti sa le imblanzesti& imbunatatesti in viata ta, eu imi voi aloca un timp de studiu inainte de fiecare intalnire cu tine, concepand o clasa personalizata cu multa iubire, care implica atat partea de exercitii fizice cat si consiliere emotionala.

Din primul moment in care imi vei calca pragul si vei ramane in talpile goale, te voi ajuta sa vezi acest Univers magic din noi si din exteriorul nostru.Intalnirea cu mine va presupune confort, siguranta si relaxare insa si responsabilizare: teme pentru acasa, jurnalizare, jocuri.

Simt ca pot aduce mai multa liniste si centrare in viata ta, in cele  60  min pe care le vom petrece impreuna.

Vreau sa stii ca imi pasa.

CA SI GHID AL TAUNU:

NUTe voi asculta cu mintea;

NUTe voi salva!

NUVoi purta masti de guru serios, atotstiutor, iluminat si rigid;

NUVoi dori sa  sa te salvez si sa -ti scot in evidenta neputinta;

NUTe voi incuraja ca victima;

NUIti voi da sfaturi  si nu voi lua decizii pentru tine;
NUVoi crede ca sunt GURU-ul tau, maestrul tau;
NUVoi presupune ce e mai bine pentru tine.
NUVoi avea toate raspunsurile;
NUAm retete magice si baghete de zana;

CA GHIDDA:

DATe voi intelege din spatiul inimii;

DA te voi sustine sa te salvezi singura!

DA te voi sustine sa te conectezi cu resursele si calitatile tale!

DAVoi accepta tot ceea ce esti fara judecata;

DATe voi sustine sa-ti aduci aminte ca resursele salvarii tale sunt in tine;

DAIti voi reaminti ca ai milioane de motive sa fii recunoscator pentru viata;
Iți voi da spațiu doar sa fii.

DAIti voi aduce aminte ca GURU esti tu, maestrul este in tine.

DATe voi sprijini in a elibera ce te blocheaza si cum poti elibera;

DAVoi recunoaste ca sunt un “invatacel” ca si tine si fac loc pentru necunoscut;
DATe voi imbratisa si iti voi fi alaturi;

TERAPIE THETA HEALING si MESAJE DE LA INGERI
Sunt onorata sa impartim doua ore impreuna in ritualul 1 la 1 de Theta Healing si “mesaje de la ingeri” pregatit special pentru tine. Ce vom face? Vom scoate convingeri limitative care nu ne lasa sa traim potentialul nostru maxim prin “sapare “ Theta Healing folosind carticele oracol cu mesaje de la ingeri. Invat sa ma accept si sa ma iubesc si sa ma descopar alaturi de tine asadar voi fi o gazda blanda si foarte atenta la detalii, folosesc in sesiunea privata si terapia prin uleiuri esentiale DoTerra, terapie cu boluri tibetane, tehnici de respiratie si mantre si alte tehnici de suflet pe care ti le voi pune la dispozitie ca tu sa -ti deschizi inima si sa te eliberezi te convingeri care te limiteaza.DESPRE THETA
Theta este una dintre cele 5 frecvente cerebrale ale creierului : Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma. Aceste unde cerebrale se află în continuă mișcare, de vreme ce creierul produce în mod constant unde pe toate frecvențele. Tot ceea ce faceți și spuneți este reglat de frecvența undelor cerebrale. Una dintre frecvențe domină în orice situație. O stare Theta este o stare foarte profundă de relaxare. Aceasta este starea folosită în hipnoză și în vis. Undele cerebrale sunt încetinite la o frecvență de 4-7 cicluri pe secundă.
EACH ONE OF US IS THE GREAT SELF, THE GREAT GOD, THE BRAHMA! Tehnica de vindecare Theta este o meditatie foarte asemanatoare ca cele din Yoga , mai adaptata societatii moderne care poate aduce rezultate rapide. Este un proces care solicita imaginatia si creativitatea noastra, si ne face parte din Planul Creatiei, ca parte manifestatoare din Creator, adica ne aduce mai aproape de EL, si ca si Yoga nu ne separa de EL. In cel de-al 7-lea cer accesam energia Creatorului si putem colabora cot la cot cu Universul inspre vindecare, manifestare si eliberarea convingerilor limitative.
DESPRE INGERI
Carticele cu mesaje de la ingeri ne ajuta sa ne conectam mai profund cu intuitia noastra.
Ingerii sunt o energie mai apropiata de oameni, ne-au fost daruiti sa ne ajute si sa duca dorintele noastre mai sus. Ei transmit mesaje de mangaiere, de consolare, de vindecare, de speranta, adaptate diferitelor probleme omenesti, cum ar fi teama, comportamentele dependente sau dificultati financiare.
Ingerii sunt fiinte celeste lipsite de ego, ceea ce inseamna ca nu ne judeca si sunt pline de iubire.
Ingerii au un mod diferit de a vedea situatiile obisnuite. Mesajele lor ne ajuta sa vindecam credintele si gandurile, oferindu-ne perspective pline de forta si de iubire. Ei ne invata cum sa ne folosim simturile spirituale pentru a vedea, a simti si a cunoaste lumea reala, care transcede problemele lumii iluzorii.
Ei vad totul prin prisma iubirii si a compasiunii, iar prioritatile lor pot fi diferite de ale noastre, fiinca ei pot vedea, simti, cunoaste si auzi lucruri care se petrec dincolo de aceasta lume fizica.
Ingerii ne ofera foarte multa intelepciune practica pe care o putem aplica imediat. Ei ne invata diferite cai prin care ne putem “vindeca” relatiile, carierele si starea noastra de sanatate. Nicio problema nu este prea neinsemnata sau prea suparatoare pentru ei. “Lasati orice lucru in seama noastra si noi il vom lasa in seama luminii lui Dumnezeu, unde iubirea curata toate problemele aparente.”
Cuvantul inger inseamna mesagerul lui Dumnezeu.
Atunci cand va rugati, ingerii sunt trimisi ca niste purtatori de mesaje de la Dumnezeu catre creaturile sale. Ingerii sunt una cu Dumnezeu, deci nu este nimic blasfemiator sa vorbim cu ei, deoarece fiecare discutie cu Dumnezeu are ca rezultat faptul ca Ingerii ne vorbesc noua.
Ingerii doresc sa te ajute in fiecare aspect al vietii tale, totusi datorita liberului arbitru, ingerii te pot ajuta numai daca le ceri ajutorul.
In loc sa lupti din rasputeri sa obtii ce ai nevoie, vei resimti sincronicitati si vindecari magice, dar si mai multa liniste launtrica.
Cea mai usoara si la indemana metoda de a vorbi cu ingerii sunt cartile oracol. Ele sunt o metoda minunata de a simti prezenta si iubirea ingerilor. Citirile oferite prin intermediul cartilor oracol sunt o metoda simpla de a afla raspunsuri la intrebarile care ne framanta. Cartile sunt pe deplin sigure deoarece ele atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor lui Dumnezeu. Ele se bazeaza pe Legea Atractiei. Cartile extrase au aceeasi vibratie cu intrebarea pusa sau solicitarea facuta ori cu tipul gandirii tale. Raspunsurile primite sunt cele pe care esti in momentul acesta pregatit sa le primesti. Cartile nu gresesc niciodata.

SESIUNI RESCRIERE DE AMINTIRI MATRIX, ELIBERARE EMOTIONALA EFT

Matrix Reimprinting sau Reprogramarea Matricei Mentale, un instrument care a luat nastere in 2010 de Karl Dawson in Marea Britanie, raspandindu-se rapid în întreaga lume datorită nivelului profund si rapid de transformare pe care il ofera. Matrix lucreaza cu amintiri traumatice specifice, adica concret iti poti rescrie memoriile, trecutul pentru binele tau Suprem, ca si cum ai vizita o piesa de teatru, in care esti regizor, poti modifica actiunea, actorii, timpul si spatiul inspre vibratii pozitive, totul este posibil in MATRIX!
Matrix Reimprinting este o tehnica a Psihologiei Energetice, care combina tapping EFT eliberare emotionala cu ultimele descoperiri din fizica cuantica si din noile stiinte: epigenetica si noua biologie.
Matrix Reimprinting foloseste aceleasi puncte ca si EFT, care sunt “tapotate” ( tapping) in acelasi mod, dar protocoalele sunt diferite. Primul este teoria fizicii cuantice, potrivit careia toti suntem interconectati printr-un camp energetic unificat, cunoscut ca Matricea. Cele mai dificile experiente de viata sunt pastrate sub forma de imagini in Matrice, ca Holograme Energetice ale Constiintei sau ECHO. Prin intermediul Reprogramarii Matricei Mentale putem interactiona cu aceste ECHO-uri pentru a transforma imaginile din trecut si a le inlocui cu unele pozitive. Acest lucru ne sporeste sanatatea, starea de fericire si bunastarea din prezent.
În Matrix Reimprinting numim acest sine tanar ECHO , care reprezintă Holograma Conștiinței Energetice. Este ” energetic” în sensul că sinele tânăr nu are corp fizic – trăiește în câmpurile noastre locale ca parte a câmpului cuantic mai mare (termenul Matrix a fost inventat de fizicianul Max Planck în 1944 pentru a descrie câmpul cuantic).
ECHO nu are niciun corp, dar are o constiinta independenta. De exemplu dacă ai avut o experiență traumatizantă la varsta de 7 ani, partea din tine “care a inghetat ” si s-a desprins daca nu a fost vindecata, are inca aceeași constiinta de 7 ani. Ați trăit mulți ani, ați trecut prin multe experiențe și ați învățat multe lucruri dar ea încă mai este prinsă în acel eveniment original.Problema este că atunci când ceva din viața ta declanșează memoria veche, poți să simți dintr-o dată sentimentele si “ruptura” de la 7 ani. Într-un sens, sunteți va invinuiti pentru ceva din trecut. De aceea, uneori avem o reacție disproporționată la evenimente. Sau simțim emoții intense care nu au sens cu adevărat – cum ar fi teama sau anxietatea atunci când in realitate nu se întâmplă nimic rău.

SESIUNI PRIVATE PENTRU CUPLURI

Ah, imi pasa si de relatia ta, mai ales daca pot contribui un pic la cresterea constientizarii dintre voi doi. Asa ca daca crezi ca v-as putea fi de folos, as fi tare bucuroasa sa lucrez cu amandoi in cadrul unei sesiuni de Yoga si dezvoltare personala pentru cuplu. Voi concepe o sesiune dedicata de zen coaching, respiratie si yoga, care va presupune atat exercitii pe care le veti face individual cat si asane comune inspirate din acro –yoga. Chiar daca sunteti incepatori, este un prilej sa va distrati si sa imbunatatiti nivelul de comunicare intre voi doi: increderea si respectul de sine in relatie, combaterea fricii in cuplu, cuplul si copiii, iertare si de la capat, comunicarea pasnica in cuplu, cuplul in dificultate, dragostea si energiile vitale, psihosexologie etc. Ei, iata o super idee de cadou pentru jumatatea ta!

De asemenea, as fi foarte fericita sa concep sesiuni private distractive dar si profunde, de cunoastere si miscare cu copilul tau sau cu voi amandoi. Nu in ultimul rand sunt foarte deschisa si la sesiuni private pentru seniori, daca doresti sa aduci un pic de liniste in viata parintilor tai sau sesiuni private pentru mini-grupuri.

Iti multumesc pentru ca ai incredere in mine. Si in tine.

SESIUNI PRIVATE DE MINI-GRUP-LA CERERE– pentru corporatii, zile de nastere, petreceri private altfel, prieteni, burlacite etc 😉

Namaste!