Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Corporate

Sesiuni Teambuilding Yoga in Bucuresti si Corporate Yoga Retreats

Dupa prima sedinta de yoga din viata mea (multumesc pe viata Carlos!), m-am intrebat pentru prima oara “cine sunt?” si am primit rapid un raspuns. Am visat ca eram…… un copac. Se facea ca eram in cel mai frumos loc de pe pamant, unde respiram tei, iasomie ,verde si curat. Eram sus pe un deal iar poza de jos era perfecta. Eram mai aproape de soare care incalzea atat cat trebuie locul unde ma aflam. Sub picioare simteam pamantul moale si iarba verde iar din cer adia usor vantul cu frunze mici si verzi. Eram puternica si simteam ca am un rost, sa respir. Eram sub un copac ….sau eram un copac?!

TEAMBUILDING-URI COPACESTI

Draga copac,

Am fost corporatista pana sa fiu copac.

Am lucrat de la 18 ani in diverse corporatii, am trecut prin toate functiile, de la promoter de esantiaone de sampon, la asistent, prezentator si producator TV, jurnalist, executive si senior account BTL si PR manager in agentii de publicitate si director de marketing national la cel mai mare centru de fitness din tara.

Stiu ce inseamna aceasta eticheta. Am invatat multe, foarte multe. Am avut coborasuri cat si suisuri. Usi trantite in nas si catapulte de satisfacii pana la cer. Mai stiu ce inseamna si team building in cele mai multe dintre circumstante. Un prilej de “iesit din cusca” si spart mintile cu diverse “vicii”, sub umbrela unei pacaleli mentale ca “ne relaxam” ca sa prindem forte si sa muncim din nou “de luni”:).

Relaxare… ce cuvant mare! Si eu cred in relaxare, dar altfel de relaxare fie si intre colegi. Cred si in angajati relaxati. Eu cred ca daca esti linistit, daca esti multumit tu in banca ta acolo, tu cu tine, nu “tu” angajatul companiei X, nu are cum sa nu-ti mearga bine si profesional.

Pentru ca am fost/sunt de partea ambelor baricade, cred ca am solutii interesante pentru niste evenimente/workshopuri/ teambuildinguri altfel. Cred ca pot motiva angajatii sa vada potentialul incredibil din ei. Cum? Facand apel la resursele lor de creativitate si echilibru de toate felurile. Cred ca pregatirea mea in domeniul fitnessului, in zona spirituala si certificarea in dezvoltare personala ma pot recomanda pentru o colaborare interesanta:

 • Clase de yoga/ yogilates/pilates concepute cu abordari de dezvoltare personala evolutiva ;
 • Clase de respiratie/ mantras chanting/ meditatie pentru incepatori;
 • Jocuri/ workshopuri foarte interactive de dezvoltare personala pentru grupuri, care abordeaza diverse teme: detox de stress, sporirea increderii, gasirea de motivatiei, angajatul in relatia de cuplu, feminitate, Yin
  & Yang etc;
 • Psiho-drama / roll play. O tehnica de dezvoltare personala pe care o iubesc este aceea de a interpreta anumite roluri din viata noastra si a celorlalti pentru a exersa detasarea fata de problemele noastre. Este disctractiv
  si in acelasi timp foarte profund si emotionant.
 • Ateliere de creativitate: pictura intuitiva o terapie incredibila in eliberarea emotiilor si gasirea resurselor pentru a o lua de la capat, unde nu conteaza talentul tau la desen ci doar increderea in libertatea ta
  creativa;
 • Ateliere de mestesugarit: ateliere de realizat dream cathers, talismane, ofrande balinze, coalaje, etc;
 • Ateliere de meditatie prin dans: o meditatie activa.Este un dans constient care iti trezeste corpul si odata cu el mintea si sufletul. Fiecare nota muzicala, fiecare pas, fiecare pirueta este ca un partener de dans
  in aceasta poveste. Este langa tine acolo daca suferi sau daca plangi de bucurie. Prin terapia prin dans iti lasi pur si simplul corpul tau sa vorbeasca;
 • Cercuri de feminitate: Un ritual profund in care ne vom reaminti de forta feminina din noi  si vom celebra impreuna pasiunea, iubirea, frumusetea, increderea  si binecuvantarea de a fi femei in viata asta. Clasa va
  combina tehnici de dezvoltare personala prin cresterea increderii in feminitatea noastra, story- telling, psiho-sexologie, traditii stravechi de feminitate, elemente din yoga si  meditatie prin dans. Frumusete.
 • Clase de dezvoltare personala, miscare si creativitate pentru copiii angajatilor;
 • Meditatie prin fotografie in natura; etc

Am milioane de idei si in functie de personalitatea echipei pot concepe ceva din suflet care sa lase un “aha” in urma. Spre exemplu, la Google am simtit sa –mi desfasor practica in jurul “Puterii cuvantului”, la intalnirea Top-Performerilor din Asigurari si Banci , avand un public majoritar feminism le-am tinut un “Ritual de feminitate” de doua zile, pentru un brand de bebelusi m-am axat pe educatia mamei ca ea trebuie sa fie fericita si implinita inainte sa aiba asteptari de la copilul ei sa fie in asa fel.

Daca iti suna interesant ce iti spun si daca simti ca am face o echipa buna impreuna propune-ma la cei in masura sa ia decizii pentru aceste activitati de relaxare pentru angajati si hai la o plimbare in parc sa povestim.

Ah, am uitat sa-ti spun ca in taberele mele toata lumea poarta nume de copaci, asa ca ai face bine sa te gandesti la unul care te reprezinta!

Namaste!