Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Descoperă Agenda cu Bani și Cardurile Oracol de Abundență Suntuncopac! 💸

Leave a comment

Femeie bogată și fericită,

Ești pregătită să îți activezi Coroana Abundenței și să te urci și tu pe tronul puterii tale personale, al bogăției și al prosperității financiare?

Sunt aici pentru tine, iar prin această agendă magică cu bani “Activarea Coroanei Abundenței” și Cărțile Oracol cu același nume, îți ofer 33 de teme de lucru prin care să te cunoști, să te explorezi și să-ți creezi cea mai grozavă relație cu banii: de iubire, respect, apreciere și atracție!

Vei descoperi 33 de unelte de dezvoltare personală pentru accesarea prosperității financiare ce reprezintă totodata 33 de fațete ale bogăției mele feminine! Iar acum le împart cu tine pentru a activa împreună magnetul abundenței în viața ta! Agenda a fost creată împreună cu cardurile oracol cu același nume și ambele au ca scop ridicarea ta pe tronul libertății financiare! Agenda dezvoltă în detaliu ideile cardurilor oracol prin mai multe exerciții și abordări.

Dacă ți-ai uitat valoarea dar simți că MERIȚI SĂ FII și SĂ AI TOTUL, ești la locul potrivit AICI! Prin aceste unelte magice vei învăţa să te iubești, să-ți dăruieşti iubire, să iubești banii și să te lași adorată de ei!

Mă numesc Andreea Silvia Ioniță și de câțiva ani am activat Coroana Abundenței, mi-am dat voie să fiu adorată de bani, să fac bani cu ușurință din ceea ce îmi place și să-mi câștig libertatea financiară. Sunt fondatoarea brandului „Suntuncopac”, speaker motivațional, terapeut, instructor ThetaHealing coach international Tony Robbins și profesor de yoga și meditație. Am ghidat peste 15.000 de femei până acum în sesiunile live și online, workshops sau retreaturi în relația cu abundența financiară, iar astăzi sunt aici să împart cu tine o parte din darurile prosperității. Suntem aici să ne vindecăm, să ne transformăm relația cu banii, să extindem capacitatea de a primi TOT ce e mai frumos în viața noastră, dar și să ne încărcăm cu multă energie minunată feminină.

Am pregătit prin cardurile oracol și agendă zeci de exerciții de business coaching, NLP, meditație, terapie, rugăciuni, ritualuri, pentru ca tu să ai resursele necesare în activarea acestei flăcări interioare a bogăției interioare și exterioare.

Suntem aici împreună să ne vindecăm și să ne transformăm relația cu banii, să extindem capacitatea de a primi TOT ce e mai frumos în viața noastră dar și să ne încărcăm cu multă energie minunată feminină! Ne vom dedica toată energia să eliminăm blocajele pe care le avem în fața abundenței și vom da drumul la fântâna prosperității!

Vom trezi focul interior din noi, vom deschide poarta abundenței în viața noastră, vom dezvolta capacitatea de a primi și ne vom transforma mindsetul, credințele și abordarea! Mai presus de toate, ne vom conecta cu misiunea noastră încât să avem ghidajul interior să luăm deciziile potrivite, să recunoaștem și să ne deschidem în fața oportunităților potrivite.

Ne vom recalibra manifestarea – de la manifestare din MINTE, la manifestare din SUFLET, din esența divină a spiritului nostru!

Împreună vom recalibra intențiile, motivația din spatele intențiilor noastre și vom aduce claritate în cele două! Ești pregătită să co-creezi cu mine COROANA ABUNDENȚEI? Atunci, agenda mea magică și cardurile oracol sunt gata să îți activeze noul mindset!

Relația noastră cu banii, abundența și prosperitatea se formează până la vârsta de șapte ani, așa cum se formează orice altă relație, de pildă cea cu sexualitatea, cu corpul, cu emoțiile etc. În funcție de cum s-a pus problema în acești ani în mediul nostru, așa vom învăța și noi „realitatea noastră despre bani”. Dacă trebuia să plângi mereu pentru a primi ceva, dacă mama ta deschidea portofelul și îți arăta că nu există posibilitate, dacă erați mereu pe buget si cu refrenul economiei în program, este normal ca acum programele acestea să fie o parte din viața ta. Este normal să ai o serie de credințe limitative legate de bani și acestea să îți conducă viața. Din fericire, nimic nu trebuie să fie așa pentru totdeauna. Poți lua astăzi, alături de mine, decizii diferite prin cardurile oracol și poți lucra astăzi pentru ca viitorul tău să fie diferit.

Astăzi eu știu și vreau să împart cu tine prin aceste unelte, credința mea și a multor oameni care au făcut abundența un stil de viață: Banii sunt energie! Banii sunt frecvență! Sunt instrument divin de la Dumnezeu! Și ei sunt spirituali ca și Dumnezeu!

Repetă după mine: “Banii sunt ENERGIE! Divinitatea plătește foarte bine! Eu lucrez pentru divinitate! Banii sunt plata mea de la inteligența Universală!”. Iar noi exact acestui lucru ne vom dedica prin cele 33 de teme ale agendei și ale cardurilor oracol.

Ești pregătită să te recalibrezi cu mine prin cele 33 de unelte financiare și spirituale?

Beneficiile agendei și a cardurilor oracol prin cele 33 de teme de lucru ale prosperității financiare feminine din starea resursă:

 • Te vei despărți odată pentru totdeauna de credințele limitative din domeniul abundenței. Tu meriți să ai totul și poți să ai totul!
 • Îți vei construi un mindset potrivit pentru a atrage în viața ta abundență, oportunități și situații care să te ajute să evoluezi și să crești cât mai mult!
 • Vei elimina poveștile menite să te mențină micuță, cu care ai crescut, preluate de la părinți, societate, prieteni sau oameni cu influență în viața ta.
 • Vei descoperi ce mentalități au oamenii de succes, oamenii prosperi, care își trăiesc viața în abundență! În abundență financiară, în iubire, sănătate și succes.
 • Vei descoperi meditații și tehnici pentru atragerea abundenței în viața ta.
 • Vei descoperi practici spirituale și psihologice pentru a înțelege ce te ține pe loc și cum să atragi oportunitățile de care ai nevoie să ajungi unde îți dorești.
 • Îți vei dezvolta capacitatea de a primi.
 • Îți vei dezvolta sentimentele de încredere și siguranță.
 • Vei înțelege de ce și cum lucrează Universul în permanență pentru tine.
 • Vei elimina frica de succes și mai ales frica de eșec.
 • Vei renunța la autosabotaj și sindromul impostorului.
 • Vei elimina surplusul de lucruri inutile și vei face loc lucrurilor cu adevărat importante.
 • Vei renunța la scuze și vei lua decizii radicale.

💸 BONUS!! 💸

Dacă vrei să extinzi lucrul cu aceste carduri, pe shop.suntuncopac.com găsesți cursurile online „Happy Money” și „Misiune de viață” la care ai REDUCERE 50% dacă folosești codul #coroanaabundentei.

Sunt foarte fericită să îţi fiu alături în acest proces și vreau să te felicit, pentru că ceva BOGAT urmează în viața ta! Pe mine mă găsești la suntuncopac@gmail.com, http://www.suntuncopac, pe YouTube, Facebook sau Instagram.

Te iubesc, FEMEIE BOGATĂ!

Iubesc cardurile oracol si mesajele lor, iar acum sunt atat de fericita pentru ca am propriile mele carduri oracol tarot care te pot ghida in aflarea raspunsurilor dorite! Cardurile mele de sexualitate, de feminitate si de abundenta, alaturi de alte carduri oracol pe care le voi alege intuitiv si mesajele care imi vor veni prin channeling, imi vor fi instrumente pentru citirea ta intuitiva speciala, in cadrul unei sedinte private.

In cadrul acestei sedinte private iti voi oferi o modalitate excelentă de a intra în contact cu Sinele tau inalt, cu gândurile tale subconstiente, pentru a găsi răspunsuri tangibile la întrebările pe care le ai despre tine și despre viața ta.

Cel mai important lucru de știut despre cum funcționează cardurile oracol mele este că ești mereu în controlul propriului destin. Deși cărțile pot fi folosite ca instrument de predicție, modul în care le folosim este să pătrundem în subconștient și să dezvăluim căi către dezvoltarea si cuncunoasterea de sine. În loc să încercăm să spunem viitorul unei persoane, folosim sesiunile de cărți oracol pentru a ne conecta cu Sinele superior, pentru a stimula imaginația și pentru a promova încrederea in sine si puterea personala.

Temele pe care le putem lucra in cadrul unei sedinte: feminitate, sexualitate, abundenta, profesie, relatii, relatia cu Divinitatea, misiunea de viata, puterea personala, iertarea, eliberarea de trecut, etc.

In cadrul unei sedinte privata voi folosi la nevoie si alte tehnici precum: channeling, theta healing, nlp, meditatie, ritualuri, mantre, constelatii, etc.

DESPRE MINE – ANDREEA IONITA
Fondatoarea comunității Suntuncopac

Leader, antreprenor, speaker motivațional, psiholog în formare, consilier în dezvoltare personală, coach internațional powered by Tony Robbins, Trainer / Instructor ThetaHealing, Terapeut ThetaHealing, Instructor YOGA atestat de către Yoga Alliance, terapeut EFT eliberare emoţională, Terapeut Matrix Reimprinting & ReBirth Reimprinting, facilitator Meditații Active OSHO, facilitator transe de relaxare și vindecare Metoda Silva, Imageria Inimii şi metodă Hopponopono. Creatoarea a peste 20 programe online în 2020-2023 și organizatoarea a peste 20 de retreaturi exotice în Bali, India, Italia și Maroc și a peste 80 de tabere de feminitate în țară.

Andreea a ghidat peste 15.000 de femei în programele online, în retreaturile sale exotice sau la evenimentele și workshopurile live. Crede în miracole și în viața frumoasă prin conectarea cu Creatorul. Aceasta îi este și misiunea, să te susțină și pe tine să te conectezi cu puterea ta Creatoare și să manifești din vibrația ta cea mai înaltă!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.