Vino cu mine la Teacher training-ul(50 ore) de Yin Yoga cu Ann Marie Da Silva & Keiki To si primesti 5 % reducere

yoga cow posture vietnam

Draga copac,

Iaca nici nu am terminat bine cursul de Yoga de 200 de ore din Bali  si  deja ma gandesc la urmatorul.

Imi aduc aminte cu mare drag o vorba spusa de profesorii mei “nu incetati sa ramaneti studenti, sa invatati incontinuu lucruri noi cu setea si iubirea unor invatacei” ❤ .

Zis si facut! Planul meu era sa mai fac un curs de 50 de ore de Yin Yoga (Yoga feminina) in lunile care urmeaza, poate tot in Asia, insa intamplarea a facut sa vad ca vine Asia la noi, mai precis Ann Marie Da Silva & Keiki To din Hong Kong. Un super teacher training de 50 de ore de yoga feminina va avea loc la sfarsitul lunii mai- inceputul lunii iunie asa ca m-am gandit sa-ti zic si tie, poate te intereseaza, mai ales ca este foarte accesibil financiar fata de ce am vazut eu prin afara. Este organizat de prietenii mei de la Yoga Academy care sunt niste profesionisti si niste oameni care iubesc oamenii, asadar garantez pentru ei.

Pentru mine este o binecuvantare in viata asta sa fiu femeie. Respir feminitate prin totii porii mei si iubesc sa impartasesc dragostea mea de femeie, mama, de viata, de corp, de frumos si cu celelalte femei. Abia astept sa predau si Yin Yoga la un nivel mult mai avansat fata de cum o fac acum pentru ca Yin Yoga este mult mai mut decat deschiderea soldurilor sau intinderi adanci si prelungite.Este o practica care te impamanteaza si te hraneste, ce regleaza fluxul de energie, imbunatateste rezistenta si vindecarea; deasemenea este o practica meditativa ce aduce calm si claritate mintii, echilibreaza sistemul nervos, elibereaza stresul si tensiunile de orice fel.

La curs vom invata  vom invata despre Corpurile noastre Fizice si Energetice, relatia lor cu practica Yin si Yang si cum impreuna pot aduce echilibru in viata noastra zilnica. Totodata, vom invata tehnicile de predare si secventele claselor de Yin Yoga, oferind ajustari si modificari corespunzatoare situatiilor individuale, precum si practicarea Mindfulness pe salteaua de yoga si in afara ei, pentru o viata sanatoasa si echilibrata. Va fi o combinatie de teorie, practica, tehnici de predare si lucru pentru acasa. Participantii vor dobandi o intelegere profunda a relatiei dintre Yin si Yang Yoga si vor invata cum sa alcatuiasca si sa predea clase de Yin si Yin Yang Yoga in mod eficient si cu incredere.

La finalizarea cursului  vom primi din partea Yoga Academy Romania un Certificat de Absolvire a Programului 50-hrs Yin Yoga Teacher Training.

Cursul va avea loc intre 28 mai- 5 iunie seara sau in weekend si in total cumuleaza 50 de ore. Este foarte accesibil pentru cei care lucreaza.

Pretul cursului este 450 de euro, insa  primii 5 copacei care se inscriu din partea mea primesc 5 % discount.

Mai multe detalii, programul complet si inscrieri aici si aici. Ca sa beneficiezi de reducere le spui ca esti UNCOPAC 😀

Ne vedem pe saltea ❤

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.