Travel the world outside, to discover the world inside” de Maria, un copac din livada

Draga copac,

Povestea de azi este despre un copac incredibil de frumos, la chip si la suflet.

Am cunoscut-o pe Maria la evenimentul meu de la Roaba de Cultura de anul trecut. ❤

Ea a venit insotita de mama ei, si m-a impresionat pe loc cu legatura pe care am simtit-o intre ele, fara sa le cunosc povestea. Pe atunci o purtam pe Yana in burtica, si stiu ca ma gandeam ce frumos ar fi ca si eu si fiica mea sa impartim momente asa profunde impreuna.

Maria este pasionata de yoga, frumos si destinatii exotice.

Tocmai s-a intors dintr-o minunata vacanta in Seychelles, insa o las pe ea sa va zica povestea vietii ei:

“Frica de a trăi s-a transformat intr-o frica de a nu trăi. Aceasta din urmă , consider că îmi este un mai bun partener în această viață.

Dragă copacule, ce suntem noi oare? Ca și copăceii, suntem legătura dintre cer și pământ. Suntem un canal de materializare între aceste două planuri. Ei bine, eu vreau să îmi îndeplinesc această datorie cât mai bine. Cum? Prin iubire, compasiune, răbdare, ascultare și învățare. Unde? Peste tot  în lume J

   Am două nume, ce reprezintă principiul feminin din două religii importante pentru sufletul meu, ortodoxismul și hinduismul. Mă numesc Maria și Padmakshi.

Cum a inceput totul? La vârsta de 18 ani, lumea cu care eram obișnuită și în care mă simțeam în siguranță s-a prabușit. După aceste evenimente neplăcute, pe lângă un gol imens, am fost lăsată cu o frică de viață, o frică de a trăi. Ca în majoritatea cazurilor, doar în acel moment am început să îmi îndrept atenția către mine, către emoțiile și gândurile mele, care nu erau prea roz :). Am trecut printr-un lung proces, am fost la psiholog, parapsiholog, bioenergeticieni, multiple tipuri de terapii, etc. Nu regret niciuna, fiecare a avut un rol în procesul meu de transformare. Mult timp am avut o așteptare ireală că voi ajunge la acea persoană care îmi va lua problemele ca prin minune și gata. Ei bine, soluția nu vine decât în momentul în care deja ai străbătut singur o mare parte din proces. Soluția este în interiorul fiecăruia, trebuie doar să avem curajul să ne uitam în interior și să lucrăm cu noi.

După această muncă de a mă cunoaște , am caștigat una dintre cele mai mari puteri: Nu îmi mai este frică de frică. Aceasta este o emoție aflată în toate ființele acestui pământ, dar ea trebuie să fie doar un indicator, nu să ne copleșească sau să ne influențeze acțiunile și starea.

Frica de a trăi s-a transformat după 7 ani de lucru cu sinele, într-o frică de a nu trai , de a nu îmi îndeplini misiunea în această viață.  Asta, consider eu, este o emoție productivă. De aceea m-am hotărât să îmi creez viața pe care mi-o doresc .

Spiritualitatea a devenit o parte foarte importantă din viața mea, de aceea am hotărât că va face parte din activitatea mea zilnică. Cealaltă mare pasiune a mea, este călătoritul, descoperirea de locuri minunate ale acestui Pământ, oameni noi și stiluri de viață aparte. Asa că, am decis ca aceste două pasiuni să facă parte viața mea, mai bine zis, viața mea să fie creată în jurul acestora.

   Acum 5 ani, am călătorit pentru o lună de zile în centrul Chinei, în Munții Wudang, unde am stat într-o academie de kung fu si tai-chi. Doar atunci am simțit ce înseamnă să ieși din zona ta de confort, într-un loc îndepărtat cu o energie aparte, în care să trăiești un proces de transformare și autocunoaștere. Acest gen de călătorii te pot provoca și schimba pe numeroase niveluri, te forțează să descoperi și să conștientizezi noi părti din tine . Acesta a devenit și visul meu, de a trăi călătorind în locuri superbe, în care să predau yoga și să ajut oamenii să evolueze pe acest frumos drum către interiorul ființei.

Motto-ul blog-ului meu este “Travel the world outside, to discover the world inside”.

Aici puteți citi despre călătorii în locuri de putere, cum ar fi Mexic sau Bali și despre acest drum al meu către îndeplinirea unui vis. De curând, m-am întors din Bahamas, unde mi-am petrecut o lună de zile într-un Ashram. Tot acolo am primit și certificarea de instructor de yoga, un pas extrem de important pentru calea mea. Acesta a fost una dintre cele mai intense dar și una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea. O lună de zile plină de emoții, încercări și realizări.

 Rezultatul, ca de obicei, este minunat, ador să predau yoga, să ofer oamenilor o oră de relaxare și de conectare cu ceva dincolo de agitația minții. Simt că fac ceea ce ar trebui să fac . . .

Următoarea plecare importanta va fi în India, în luna Octombrie, împreună cu instructorul meu de yoga și câțiva cititori care au rezonat cu ideea de a păși conștienți în acel tărâm mistic.

Dacă doriți să urmariti drumul către țelul meu, sau dacă vă interesează acest gen de a călători, mă puteți găsi pe blog.  Și nu uitați să vă aduceți atenția în interior, s-ar putea să descoperiți o lume minunată.”

MEET THE TREE AND TELL YOUR STORY Daca simti ca ai si tu o poveste care ar putea inspira livada de copaci, o declaratie de dragoste, o lectie despre iertare, pasiuni, viata si iubire, te rog scrie-mi in privat, si impreuna vom creiona o vorba calda pentru comunitatea de aici. Sunt convinsa ca multi au nevoie sa auda experientele tale care definesc iubirea. Nu trebuie sa fii vreun geniu in ale scrisului, eu sunt aici sa te ghidez si sa-ti armonizez cuvintele, povestea. Mi-ar placea mult de tot sa te cunosc!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.