Intalnirea Copacilor, Sambata 12.09, ora 10.30, Roaba de Cultura, Herastrau.

In timp ce citesti invitatia mea, asculta aici 🙂

Draga copac,


Acum aproape doi ani am avut un vis, care avea poate sa-mi schimbe traiectoria vietii. Am visat ca Suntuncopac in cel mai frumos loc de pe pamant. Eram sus pe un deal iar poza de jos era perfecta. Eram imbratisata de soare, iar sub picioare simteam pamantul moale si iarba verde.Din cer adia usor vantul cu frunze mici si verzi si miros de iasomie si tei.
Acest vis m-a facut sa realizez ca respir acelasi aer cu copacul, ca sunt parte din acest imens univers.Ca sunt libera. Ca sunt vie. Ca sunt aici si acum.
Acest vis, m-a facut sa inteleg ca nu trebuie sa-mi fie frica de moartea fizica ci de moartea in fiecare zi in care nu constientizez ca traiesc.
Suntuncopac de peste doi ani de zile si este cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata in viata mea. De atunci practic yoga si exercitii de recunostinta, aproape in fiecare zi, si incerc sa fiu un om mai bun, mai voios si mai linistit.
Daca iti place ce iti soptesc pe blogul meu, lasa-ma sa impart cu tine bucuria mea de copac viu,  asa ca te invit sa respiram si sa ne imbratisam ca niste copaci, la Roaba de Cultura Herastrau, Sambata pe 12 Septembrie, ora 10.30.
Ti-am pregatit un program pe sufletul tau de copac in care vom spune si asculta povesti, vom canta mantre, vom face yoga si vom colora mandale impreuna:

10.30-11.00: La Povesti cu Suntuncopac
11.00-12.00: O sesiune de yoga unde vom celebra iubirea de noi, de partenerul de viata si de Pamant, Soare, Omenire, Univers, lucrand singuri pe saltea, apoi in doi apoi ne vom contopi intr-un cerc unitar.

Single Yoga
20 min  Eu sunt “unul”. Ne vom seta drept intentie iubirea si recunostinta de sine prin toate asanele pe care le vom practica. Nu este adevar mai mare ca acela ca nu putem primi cu adevarat iubirea si lucrurile noi in viata noastra, pana cand nu invatam ca iubirea trebuie sa inceapa cu noi. Vom exersa si tehnica Kapalabhati  pentru impamantarea intentiei de iubire de sine.

api_106

Partner Yoga 20 min- Eu sunt “doi”. Sa oferi iubire inseamna sa primesti. Ne vom seta drept intentie iubirea fata de partenerul de viata(sau viitorul partener), sau prietenul cel mai bun sau……… vecinul de saltea si ne vom grupa pe perechi, practicand cateva asane folosindu-ne de corpul si “inima” celuilalt. Daca nu vii insotit de un partener/prieten/cunostinta/ruda/etc te rog sa imbratisezi cu bucurie ideea de a lucra cu un copac necunoscut care abia asteapta sa-si deschida inima cu tine. Va fi amuzant si interesant! 😀

Circle Group Yoga  20 min- “Eu sunt TOT”. Ne vom seta drept intentie pacea si iubirea a TOT ce ne inconjoara si ne vom contopi cu Universul care ne-a creat prin asanele de grup pe care le vom practica impreuna intr-un cerc plin de bucurie!

12.00-12.30: Vom canta impreuna OM si o mantra draga mie de liniste, vindecare si armonizare interioara si vom termina intalnirea desenand impreuna mandale coloarate si pline de viata si bucurie pe asfalt (ramane sa va confirm) sau pe foi mari A3 ( te rog sa vii cu creioane colorate).

photo-2

Intarea este gratuita, inscrierea se face cu mail la suntuncopac@gmail.com sau cu mesaj in privat pe facebookul copacului.

Te rog sa -ti aduci salteluta sau o paturica si creioane colorate!

Daca vrei sa vezi cum a fost anul trecut, vezi mai jos.

Abia astept sa te imbratisez! ❤

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.